reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie sztuczne

My przejdziemy na Bebiko 2 w sobotę :)
Ono ponoć różni się od Bebiko 1 tylko tym że jest bardziej kaloryczne a co za tym idzie pożywniejsze. :)

reklama
Z bebiko 2 poczekamy jeszcze do następnej wizyty u pediatry, ale dzisiaj wprowadziłam małemu soczek marchewkowy. Smakował mu bardziej niż jabłuszko, w końcu nie jest taki kwaskowaty. ;)

Ja dzisiaj podałam Maciusiowi jabłuszko z Hippa ale sie krzywił, jest kwasniejsze niz to z gerbera

Moja łobuzica w zeszłym tygodniu krzywiła się na jabłko że hej a dzisiaj wciągnęła mi pól słoiczka i patrzyła czy dam więcej

ja kilka dni temu dałam Kubusiowi ok 20-30 ml soczku jabłkowego i smakował mu bardzo, ale na drugi dzień po raz pierwszy w życiu krzyczał tak jakby miał kolkę (chociaż podobno po 3. miesiącu nie ma kolek  :o ) czy myślicie ,ze jest to mozliwe po soczku jabłkowym ???

Adasia też za pierwszym razem po soczku jabłkowym pobolewał brzuszek ale później organizm się przyzwyczaił.

reklama
Asik i Julia bardzo dziękujemy, :) tylko Maja skończyła 4 m-ce 2 marca :p
cos sie w suwaczku pochrzaniło a jak chciałam poprawic to się strona nie otwierała

Do góry