reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie piersia

mnie też dzisiaj jedna pierś boli, obawiam się, ze coś się kroi niedobrego. Robię ciepłe oklady ale to chyba nie wystarczy

reklama
mnie też dzisiaj jedna pierś boli, obawiam się, ze coś się kroi niedobrego. Robię ciepłe oklady ale to chyba nie wystarczy
No i u mnie wylazlo zapalenie...piers przy sutku czerwona i kawalego od tez :/ Boli przy kazdym ruchu ciala. Na szczescie temperatura tyllko 38st...choc w nocy czulam ze jest znacznie wyzsza...Co za cholersto...

No i u mnie wylazlo zapalenie...piers przy sutku czerwona i kawalego od tez :/ Boli przy kazdym ruchu ciala. Na szczescie temperatura tyllko 38st...choc w nocy czulam ze jest znacznie wyzsza...Co za cholersto...
mi cale szczęście przeszlo. Nalałam sobie gorącej wody w butelkę i tą gorącą butelką pierś sobie wałkowałam, potem ściagnęłam mleko i rano juz ok.

mi cale szczęście przeszlo. Nalałam sobie gorącej wody w butelkę i tą gorącą butelką pierś sobie wałkowałam, potem ściagnęłam mleko i rano juz ok.
Ja na Twoj sposob nie wpadlam :/ Oj jak Ci zazdroszcze...mnie boli i boli a Alan czywiscie z tej piersi nie chce za bardzo jesc :/
Ale mam nadzieje, ze jutro bedzie lepiej...najpozniej pojutrze.

Mam wrazenie , ze moje peirsi sa puste w srodku ,a le mały ciagnie i niezle mu to idzie. Czasem mysle , ze to mleka spod mózgu ściąga:-D zmniejszył mi sie rozmiar od czasu wprowadzenia stałych posiłkow...

Ja z kolei mam większe...mleka jest wiecej, choć ona i tak często ssie. Tak chyba co 2 godziny...no i po każdym stałym posiłku żeby sie napić. Małppka jedna mnie za to gryźć zaczęła porządnie :O mam nadzieję że ten ząb się tak szybko nie przebije, choć wyraźnie go czuć pod palcem...

no to u mnie tez zapalenie piersi :wściekła/y::wściekła/y:badziewie
i nawal pokarmu, ale mnie cycek boli
dziewczyny tylko oklady???? czy moze cos jeszcze?

reklama
etna jak u mnie robi się tak powaznie to mocno nagrzewam, choc zdania sa podzielone na ten temat i ściagam tzn siedze z poduszką elektryczna i co chwila ciągnę. Raz dostałam też lek przeciwzapalny. Apap np. to możesz sobie sama wziąć profilaktycnZie tzn jeszcze znaim się gorączka pojawi, pomoże zwalczyć stan zapalny

Do góry