reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie piersia

Sluchaj, ja z tej grubej rury - moze jakies usg przelyku?
ale on piekknie zjada jesli już sie do paszczy wetknie przypadkiem np jak sie smieje albo wyje i jest zadowolony. On ma jakaś blokade emocjonalna moze? paszczy nie chce otworzyc ani na łyżeczkę ani na palec. Czasami zsysa z palca ale nie otworzy sczeki, ustka tez zasysa

reklama
wiesz, nie mam za bardzo wyboru, boo musze wprowadzac po malutku, bo alergik
Kupiłam jagody, czekają na swoją kolej.
Ale najggorsze jest to, ze jemu to smakuje tylko nie chce jeść
no to jak na alergika to wiadomo..
a może łyżeczka nie taka??
może za płytka??
my mamy głęboką łyżeczkę a jak w pl kupiłam płaską rbo mojej zapomniałam to też nie jadła nic...

Etna kupiłam dzis na obiadek zimniaczki z dynia i mam takie same odczucia. Smród -tylko uciekać :) Ale ciiiiiiii nie bede nic dziecku sugerowac :)

Etna kupiłam dzis na obiadek zimniaczki z dynia i mam takie same odczucia. Smród -tylko uciekać :) Ale ciiiiiiii nie bede nic dziecku sugerowac :)

tzn że nie jestem w ciazy hihihi (dostalam okres ;-)troche dziwne bo biore te tabl dla karmiacych i niby nie powinnam miec). Ja dzisiaj dam z hiipa ziemniak+marchewka z dynia zrobie sobie dwa dni przerwy bo trzeciego sloiczka nie zniose.
Jak wczoraj wrocilam z przyjecia o 19 to sie maly zucil na cyca jakby nigdy mleka nie jadl, albo jakby mu tejsciowa jesc nie dala, tata sie z niego smial ze on maly cycuch, a on sie do niego usmiechal i wcinal dalej, az nastalo dno i szybko drugiego. Po kapaniu juz nic nie zjadl tylko padl. Nie bylo nas od 9.30 do 19 ale za nim tesknilam. Tym razem mialam laktator i sciagalam pokarm i nie ryczalam za synkiem. Hormony trzymalam na wodzy na tej imprezie :)))))))

reklama
Etna ja biorac tabletki dla karmiacych "miesiaczkowalam" caly miesiac z przerwa dwudniowa :p skutek uboczny tabletek, musialam odstawic.

Do góry