reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie piersia

Sorki Martolinka, ale pierwsze co mi się nasunęło to "Biedny Antoś" Ale nie bierz tego do siebie.

reklama
Uleńka ja też kocham sushi , ale jeszcze orgazmu przy jego jedzeniu nie miałam :D

Ja jutro pogadam z pediatra na temat odstawienia od cycusia . Jak mały skończy 7mscy to rozpoczniemy proces "Cycusiu żegnaj :)"

Ja nie jadłam sushi "kopę lat" a cięgle miałam je przed nosem, więc wczoraj byłam mega podniecona hahahhahah. Kochana jak przestaniesz karmić i dostaniesz sushi pogadamy wtedy o uczuciu jakim tobą bedzie targać :)

cześć dziewczyny nie było mnie tu chyba ze sto lat ;)
nadal karmie ale nie wiem jak długo to jeszcze potrwa bo wydaje mi się że mleka mam malo
w nocy nie karmie juz wcale i to od dawna Helenka zasypia okolo 20 i budzi się na jedzenie ok 7 rano więc chyba nie jest glodna?
co do innych posilkow to przed snem daje jej kaszke taka normalna porcje ze 150 ml wody bo wieczorem mam malo mleka ok 12 jakis obiadek albo deserek generalnie owoce zjada bardzo chetnie gorzej z warzywami ale licze na to ze sie nauczy
Szczesciara sen od 20 do 7 :))))))))
mysle, ze gdyby byla glodna to by cie obudzila, te male stworki od razu krzycza jak im sie brzuchy puste robia, nie maja litosci.
Powiedz mi jak robisz ta "nocną" kaszkę tzn, jaką? i na samej wodzie? lyżeczką czy butelką? na gęsto czy do picia? Męczę cie bo sama moze wyprobuje 150 ml to dużo moze dlatego tak długo śpi. Tylko po takiej nocnej porcji to nie ma co pewnie na sniadanko kaszki juz dawac. Nie wiem ile mozna na dobę
....
A robi nam się problem, bo ja mam mniej mleka:baffled: i znowu nie mam jak dokarmić

Noooo to nie ciekawie, moze w koncu zacznie cos podjadac miedzy cycem. Dobrze, że chociaż troche tego jablka skubie.

no i zrobil nam się poważny problem, bo znowu mi mleko zanikło. Pisze znowu ale to bylo w sumie już 3 miesiące temu. Mleka brak, młodyy glodny, butli nie chce :((((((((((((((((

wyżłopałam 2 karmi, wzielam kulki na laktacje i wydoiłam 1,5 litra wody troszke naplyneło. Polożę się z nim na noc do łóżka, mozę wyciagnie

reklama
To dobrze. Bo teraz przeczytalam jheszcze raz i uswiadomilam sobie jak to brzmi. Mi nie chodzilo o: "Biedny Antos, bo wredna matka chce zabrac mu cyca" a raczej o: "Biedny Antos, ciezkie jest odzwyczajanie." Moja Asie bedziemy teraz odzwyczajac ode mnie- usypianie przejmie A. I tez bedzie strasznie.

Do góry