K
Kasia2301
Gość
Witam! Czy sa tu mamy, ktora chca sie zaszczepic, ale karmia piersia? Jak rozwiazac ten problem? Czy jedyne wyjscie to odstawienie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chodzi o to, że ktoś musi Cię zakwalifikować do szczepienia - czyli ten lekarz bierze na siebie odpowiedzialność i każdy woli to z siebie zrzucić.Dzis dzwonilam do przychodni to mi odradzali. Sama nie wiem...
Decyzja należy do Ciebie. Lekarz nie ma podstaw, żeby Ci odmówić.Dzieki za link. Czyli musze naciskac lekarza pierwszego kontaktu, by mi jednak wystawil skierowanie?
Można wiedzieć po jakim czasie od porodu się zaszczepiłaś? I czy był to sn czy cc?Ja karmie, zaszczepiłam się już pierwsza dawka pfeizera. Najnowsze badania wykazały ze byc moze przeciwviala sa przekazywane w mleku dziecku ale wiadomo, to dopiero pionierskie odkrycia