reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kąciki/pokoje marcowych brzdąców

MISKA - skąd masz te Kubusie?? Moja Żaba ma faze na Kubusia! ostatnio w Biedronce były kubki z Kubusiami to chciała wszystkie zabrać:-D ostatecznie wybrała sobie jeden i pije z niego jak szalona:-D

reklama
P1010001.jpgP1010003.jpgP1010002.jpgP1010004.jpgP1010005.jpgP1010007.jpgP1010008.jpg u mnie jeszcze ostatecznego ułozenia nie ma, no i mozna powiedziec że żyjemy teraz "na kartonach" hehe :D ale kilka rzeczy z małej pokoju moge pokazac wam :) jeszcze komody przyjda na dniach.

Załączniki

• P1010006.jpg
    P1010006.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 141
MISKA - skąd masz te Kubusie?? Moja Żaba ma faze na Kubusia! ostatnio w Biedronce były kubki z Kubusiami to chciała wszystkie zabrać:-D ostatecznie wybrała sobie jeden i pije z niego jak szalona:-D

zamawiałam na allegro
Naklejki ścienne szablon 69x49 KUBUŚ PUCHATEK (2187803156) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Zobacz załącznik 444395Zobacz załącznik 444397Zobacz załącznik 444396Zobacz załącznik 444398Zobacz załącznik 444400Zobacz załącznik 444404Zobacz załącznik 444405 u mnie jeszcze ostatecznego ułozenia nie ma, no i mozna powiedziec że żyjemy teraz "na kartonach" hehe :D ale kilka rzeczy z małej pokoju moge pokazac wam :) jeszcze komody przyjda na dniach.

wszystko gotowe na przyjście malucha super

Kadza .. o Jezu...ale pieknie!! Jakos niebywale mi sie podoba wszystko to co pokazałaś :)

Ehh dół mi sie szykuje jak patrze na te skromne graty w rogu mojego pokoju..

reklama
jak szykowaliśmy to się pochwaliliśmy to teraz jak mieszkamy już też pokażemy

zaszły drobne zmiany jest fotek i przy przewijaczku okazało się że niezbędny jest jakiś mały regalik
IMG_0125.jpgIMG_0126.jpgIMG_0127.jpgIMG_0128.jpg

Załączniki

• IMG_0125.jpg
    IMG_0125.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 143
  • IMG_0126.jpg
    IMG_0126.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 138
  • IMG_0128.jpg
    IMG_0128.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 134
Do góry