reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kąciki maluszków/wystrój naszego mieszkania - rady porady

justMe, mnie sie wydaje, ze ola chce do pokoju dziennego dac... chyba ze cos pokrecilam... bo jak do dzieciecego to mam pare innych czarnych koni....:tak:

reklama
To ma byc do pokoju dzieci, ale nic bardzo mocnego, bo będą obrazki na ścianach, jakieś Puchatki, księżniczki, więc nie chcę, żeby było naćkane.
Fajny był ten z rączkami....

A taki?

2671916172

Ostatnia edycja:
Mnie się podobają najbardziej re z nóżkami i rączkami, są najdelikatniejsze.

Potrzebuję rady. Łóżeczko Młodego przylega dłuższym bokiem bezpośrednio do ściany, i niestety jest to ściana narożna, więc zimnaaa. Nie mam możliwości przestawienia mebli. Macie pomysł co dać na ścianę, żeby Karollo nie przytulał się po nocach do zimnej ściany?:sorry2:

Mnie się podobają najbardziej re z nóżkami i rączkami, są najdelikatniejsze.

Potrzebuję rady. Łóżeczko Młodego przylega dłuższym bokiem bezpośrednio do ściany, i niestety jest to ściana narożna, więc zimnaaa. Nie mam możliwości przestawienia mebli. Macie pomysł co dać na ścianę, żeby Karollo nie przytulał się po nocach do zimnej ściany?:sorry2:

a jakbys umocowala miedzy sciana a lozeczkiem cos w rodzaju kolderki czy koca....???

Albo zamiast kołderki czy koca może jakiś dywanik w dziecięce wzory.

Oleśka mi z tych co wrzuciłaś podoba się pierwszy wzór, albo te rączki.

Hmm, a macie pomysł jak zawiesić na ścianie koc czy dywan:confused: gwoździami przybić..? Czy najakimś drąžku, jak firanki?

Hmm, a macie pomysł jak zawiesić na ścianie koc czy dywan:confused: gwoździami przybić..? Czy najakimś drąžku, jak firanki?

To po czesku?:-D

Estragon, może faktycznie daj na ścianę jakiś dywan, w neutralnym kolorze, jakiś ecru, żeby nie było widać na pierwszy rzut oka, ale żeby była izolacja...

Oleśka, tą w kwiatki już widziałam, fajna:tak: Chociaż dla mnie rączki i nóżki bardziej neutralne:happy2:

reklama
estragon najłatwiej to chyba by było przybić gwoździami, pomysł z drążkiem też ok ale tu już więcej roboty, bo by trzeba było podszyć do dywanu/koca jakieś mocowania, żeby było jak na drążku powiesić.

Teraz mi się przypomniało, że jak byłam mała, to rodzice na ścianę przy moim łóżku założyli kasetony i bardzo dobrze izolowały przed zimnem.

Do góry