reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

reklama
Dziewczyny co lepsze do okna karnisz czy szyna??okna u bachorkow mam male bo ogolnie otwor okienny jest 150cm wiec jak karnisz to dlugosc 100cm...a szyna idzie w takim przypadku od sciany do sciany...doradzcie:-)

Dziewczyny co lepsze do okna karnisz czy szyna??okna u bachorkow mam male bo ogolnie otwor okienny jest 150cm wiec jak karnisz to dlugosc 100cm...a szyna idzie w takim przypadku od sciany do sciany...doradzcie:-)

Zdecydowanie karnisz!!!! A zaslonki podobaja mi sie jak maja takie kolka wszyste do zaslony i przez nie jest karnisz przeciagniety no ale przy tym wiecej szycia i roboty wiec nie zawsze sie oplaca choc wtedy sie slicznie ukladaja no i rownie latwo przesunac ;-)

a wogole to przyszla mi dzis FOTOTAPETA do salonu i.......... :dry: nie bylo mnie w domu wiec nie mialam jak odebrac i jutro znowu przyjada a jak mnie nie bedzie znowu to sie wku..... ;-)

Ostatnia edycja:
no te zasłonki co Klaudzia mowisz to sa super :) w Jysku sprzedaja ze zrobionymi juz :) a jak nie chcesz to tam sie obcina :D i masz juz normalne :D

o super! u nas zadko takie sa. Trzeba samemu szyc. Na szczescie moja mama i tata maszyne maja opracowana w jednym palcu wiec jak cos to nie ma problemu ;-) ja caly czas zastanawiam sie co dac do salonu. W ikei bardzo podobaja mi sie takie niby "firanko zaslony" doslownie panele Flickriver: Most interesting photos tagged with kvartal

cos takiego jak na tej stronce. Tylko na razie nie wiem czy jakikolwiek wzor/ kolor by mi pasowal do salonu, wiec najpierw pomaluje a pozniej pomysle ;-)

tapeta jeszcze nie przyszla, a ta paczka ktorej nie odebralam to byl jednak spiworek i torba do wozka. Mam nadzieje ze dzis przyjdzie tapeta bo chce farby kupic i w sobote malowansko ;-)

reklama
Klaudia zakochalam sie w tym nowym pokoiku Olivierka !!
nas tez czeka nidlugo zmiana, bo się przeprowadzamy 2 listopada i juz namowiłam moją koleżankę z uzdolnieniami malarskimi na pomoc w urządzaniu nowego pokoju dla Krystianka. szukam inspiracji na necie, ale coś malego tego jest.
myslalam nad namalowaniem trawy i drzewek oraz nieba io chmuer, ana to ponaklejac duze nakleji z kubisia puchatka, bo mały strasznie lubi. oglądam też dużo babytv bo tam zamiast reklam pokazuja czasem jak można fajnie namalowac rózne rzeczy.

Do góry