reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

reklama
No i znalazłam malarke ;-) Cena za pomalowanie 1 ściany to ok 350zł . Ja mam ściane 2,5 m to mówiła ze troche taniej bedzie. Farby wliczone, maluje ok 2dni. Jak myślicie warto??

No i znalazłam malarke ;-) Cena za pomalowanie 1 ściany to ok 350zł . Ja mam ściane 2,5 m to mówiła ze troche taniej bedzie. Farby wliczone, maluje ok 2dni. Jak myślicie warto??

to powiem Ci ze tanio chyba...u mnie tak jak pisalam ok 600zl to kosztuje ale ja juz sie napalilam na naklejki:-)

to powiem Ci ze tanio chyba...u mnie tak jak pisalam ok 600zl to kosztuje ale ja juz sie napalilam na naklejki:-)

No teraz zaczynam myslec czy nie lepiej kupić bardzo dobra farbe + naklejki do tego i pewnie bedzie troche taniej. Bo co bedzie jak za pół roku mi sie znudzi hmm Sama juz nie wiem. Musze sie z tym " przespac " hehe

Własciwie nie drogo choc dla mnie za 2 sciany to i tak pokazna suma. Moim zdaniem poki co szkoda kasy bo po pierwsze np mój mały by do tego latał i próbował drapac, chwytac itp [wiem co jest z tymi sreberkami za kaloryferem] no i dzieci brudza te sciany, ja wiem jak mały od brata sie nie patrzy....tu kopnie, tam piłka, brudne rece. Szybko trzeba odswiezac pokoj. Moze pozniej jak dziecko bedzie starsze i "swiadome" samo zadecyduje co chce i bedzie umiało to uszanowac.

No teraz zaczynam myslec czy nie lepiej kupić bardzo dobra farbe + naklejki do tego i pewnie bedzie troche taniej. Bo co bedzie jak za pół roku mi sie znudzi hmm Sama juz nie wiem. Musze sie z tym " przespac " hehe

dokladnie lipa bedzie jak zaraz sie znudzi...a naklejki zawsze latwo usunac..no i taniej:-)

Klaudia śliczny pokoik :-):-) zresztą żadna nowość ;-)
pomysł z liściem w kącie rewelacja sama bym tak zrobiła ale nie mam odpowiedniego kąta:-(

Gośka chcesz ten materiał z Ikei bo ja w tym tyg będę w Katowicach

Dziekuje ;-)
Co do liscia to mozesz go w roznych miejscach przykrecic nie koniecznie w koncie, wystarczy kawalek prostej sciany ;-) ja wczesniej mialam go tylko polozonego na szafie zanim K przykrecil i tez fajnie wygladal tak wysoko zwisajac ;-)

Klaudzia - sliczny pokoik, widac ze masz gust kobito:)
Ja tez mam dwa zestawy naklejek za funta, ale maz stwierdzil, ze jak sie bedziemy stad wynosic to zejda ze sciana, leza wiec scisniete pod lozeczkiem, nigdy nie zostaly zawieszone ehhh...

No niestety te naklejki z funciaka moga faktycznie odejsc z kawalkiem farby ze sciany...choc ja kilka przekleilam bez problemu ale mozesz je przykleic na okno lub meble, nie zniszcza wtedy a cos ciekawego i kolorowego dla dziecka ;-)

reklama
Klaudzia śliczny pokoik! Ty wynajmujesz mieszkanie czy to już Wasze?

Niestety tylko wynajmuje, ale mozemy mieszkac tu ile chcemy i robic w mieszkaniu co tylko sie nam podoba takze jak najmniejszymi kosztami pomalutku sie urzadzamy. Dogadalismy sie z wlascicielami i nie placilismy kaucji ktora normalnie wynosilaby okolo 750 funtow i za to odremontowalismy mieszkanie.
Jako ze moj luby i cala rodzina (meska strona) sa budowlancami to za robocizne nic nie placilam a farby, kafelki itp tez mielismy wiec wyszlo bardzo tanio. Nawet nowa wanne kupilam za doslownie 1 funta na ebayu haha (wanna uzywana ale wyglada jak nowka) najwiecej wydalam tylko za panele do pokoju i wykladziny do sypialni. ;-) to sie rozpisalam hehe

Do góry