reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jeżdżący leżaczek dla dziecka

Weronika2in1

Początkująca w BB
Cześć, szukam czegoś podobnego do Baby hug z chicco. Chodzi o jakieś małe łóżeczko, w którym dziecko będzie mogło się bawić czy przespać. Ważne żeby miało kółka w celu swobodnego poruszania się po domu. Zwykle bujaczki ich niestety nie mają, a baby hug, nawet używany, kosztuje miliony monet. Wiem, że jest niezwykle praktyczny ale nie chcę przepłacać za coś, co może się nie sprawdzić. Może coś podobnego innej firmy?

reklama
Rozwiązanie
Przeszukałam troszkę Internet i niestety prócz tego Baby hug z chicco nie ma nic podobnego za mniejszą cenę. Jedynie na koleczkach to są tak jakby gondole z wozka.
Ja mogę ci polecić lezaczek bojaczek z fisher-price. Owszem nie ma kółek ale nie jest ciezki. Sprawdza się też do karmienia bo ma możliwość posadzenia dziecka.
Super! Dziękuję za pomoc, też szukałam - nie znalazłam, widocznie faktycznie nie ma. No trudno, przemyślę obie opcje i jakoś to będzie :D
Z całego serca mogę polecić właśnie ten baby hug chicco (nie żaden zamienik) powiem Tobie szczerze 900 zł za bujaczek 4 w 1 to naprawdę nie jest dużo patrząc że trochę Tobie posłuży. Przenośne łóżeczko, bujaczek oraz jak dziecko będzie starsze krzesełko. Jakbyś miała te kilka rzeczy kupić oddzielnie to wyjdzie ta sama cena. ;) staranne wykonanie, bezpieczeństwo dziecka itp

Zgadzam się z DarkAsterR. Poza tym jakoś nie widzę, aby 2-2,5 letnie dziecko chciało w tym siedzieć. Moja 15 miesięczna córka wyrywa się że zwykłego krzesełka i ciężko jej tam wysiedziec. Więc wydaje mi się, że nie warto tego kupować bo posłuży naprawdę krótko.

Zgadzam się z DarkAsterR. Poza tym jakoś nie widzę, aby 2-2,5 letnie dziecko chciało w tym siedzieć. Moja 15 miesięczna córka wyrywa się że zwykłego krzesełka i ciężko jej tam wysiedziec. Więc wydaje mi się, że nie warto tego kupować bo posłuży naprawdę krótko.

Muszę się zgodzić z powyższym.
Moja tez dosyć szybko zaczęła wyrywać się z wysokiego krzesełka i nie było wyjścia jak tylko przesadzić ja na normalne.

Z całego serca mogę polecić właśnie ten baby hug chicco (nie żaden zamienik) powiem Tobie szczerze 900 zł za bujaczek 4 w 1 to naprawdę nie jest dużo patrząc że trochę Tobie posłuży. Przenośne łóżeczko, bujaczek oraz jak dziecko będzie starsze krzesełko. Jakbyś miała te kilka rzeczy kupić oddzielnie to wyjdzie ta sama cena. ;) staranne wykonanie, bezpieczeństwo dziecka itp
Dzięki za opinie, jednak pytałam o jakieś inne rozwiązanie. ;)

Moim zdaniem dałyśmy Ci inne rozwiązanie - nie kupować w ogóle rzeczy tego typu
Ja z mojej strony powiem tak : jeżeli autorka chce kupować tego typu rzeczy to jak najbardziej niech kupi. Każda z Nas kupuje to co uważa za potrzebne i za cenę która odpowiada. Autorko jeżeli chcesz kupić coś w stylu takiego leżaczka tutaj jest tańsza wersja za nie całe 300 zł. Myślę że warto zapoznać się z tą ofertą. Kupiłam taki dla siostry i była bardzo zadowolona z użytkowania.

reklama
Ja z mojej strony powiem tak : jeżeli autorka chce kupować tego typu rzeczy to jak najbardziej niech kupi. Każda z Nas kupuje to co uważa za potrzebne i za cenę która odpowiada. Autorko jeżeli chcesz kupić coś w stylu takiego leżaczka tutaj jest tańsza wersja za nie całe 300 zł. Myślę że warto zapoznać się z tą ofertą. Kupiłam taki dla siostry i była bardzo zadowolona z użytkowania.
Jak już coś polecasz to przeczytaj dokładnie post. Autorka pytania chciała coś na kółkach do łatwego przemieszczania. Wiadomo, że każdy kupuje to co chce i to co uważa za potrzebne. Jednak ja teraz żałuję, że nie posłuchałam innych osób jak kompletowałam wyprawkę bo zaoszczędziłabym kupę kasy. Wiele rzeczy mam zbędnych.

reklama
Jak już coś polecasz to przeczytaj dokładnie post. Autorka pytania chciała coś na kółkach do łatwego przemieszczania. Wiadomo, że każdy kupuje to co chce i to co uważa za potrzebne. Jednak ja teraz żałuję, że nie posłuchałam innych osób jak kompletowałam wyprawkę bo zaoszczędziłabym kupę kasy. Wiele rzeczy mam zbędnych.
@jasani poleciałam to co uważałam za stosowne w dobrej cenie, produkt sprawdzony więc dlaczego bym miała go nie polecić tylko dlatego że nie ma kółek? A może akurat autorce się spodoba ten bądź inny produkt i w ostateczności zmieni decyzję gdy nie znajdzie swojego wymarzonego w rozsądnej cenie. Wydawanie na wyprawkę sporo pieniędzy to jedno a drugie można trochę zaoszczędzić kupując akcesoria 4 w 1 bądź 5 w 1. Ostateczną decyzję i tak podejmie autorka postu.

Do góry