reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jesteś w ciąży? PRZECZYTAJ !!! To może uratować życie Twojego dziecka !!!

U nas dzis 27+2, tylko ja z pojedyncza ciążą:D ale jedziemy praktycznie tak samo [emoji3059] my czekamy na 3cie prenatalne żeby zobaczyć te pepowinke i będziemy decydować.... Gratulacje [emoji173] dobrze ze byliście na miejscu [emoji33] mój lekarz mowi że brzeżny widac na usg a czy jest błoniasty to sie okazuję tylko po porodzie i to samo mówiła kobietka od prenatalnych, sam fakt ze jest podejrzenie takiego przyczepu daje im jakiś sygnał jakby cos szlo nie tak
Hihi zawsze to raźniej nam będzie 🤣
My mamy w czwartek usg i doktor ma decydować co dalej🤔ale raczej od 30 tygodnia w szpitalu....😊

reklama
U nas już decyzje podjete, mimo wielkiej chęci, doktorek zdecydował że najbezpieczniej dla nas przy naszym obciążeniu i jeszcze dodatkowo pępowina plus cukrzyca doszła, robimy cesarkę, jest szansa na to że w szpitalu zdecydują żeby spróbować indukcję ale to już od szpitala zależy [emoji2368] trochę mi smutno jak dotarlo to do mnie, ale mamy isc w 38tc, więc mała za 6 tygodni może już być z nami :O

Mam nadzieje, ze już wszystko będzie okej i bez niespodzianek. Miałam duuuuze bóle i krwawienia dwa dni i trzy noce. Leżałam na patologii, ktg nic nie wskazywało. Nagle rozwarcie 5 cm. Na porodówkę, tętno małej spadało, szybka cc. No i jesteśmy od soboty razem 🥺🥰.

Wow brzmi strasznie... ale ważne że opanowana sytuacja... aż ciarki mam, zdrówka dla Was :*
Mam nadzieje, ze już wszystko będzie okej i bez niespodzianek. Miałam duuuuze bóle i krwawienia dwa dni i trzy noce. Leżałam na patologii, ktg nic nie wskazywało. Nagle rozwarcie 5 cm. Na porodówkę, tętno małej spadało, szybka cc. No i jesteśmy od soboty razem [emoji3064][emoji3059].

reklama
Do góry