katjusza77
szczęśliwa mama :-)
Nasze typy póki co to:
Mutsy Urban Rider, koniecznie w kolorze Joey Silver - wózek w designie, który lubię.
wizualnie to też mój typ numer 1!!! ale jeszcze będziemy analizować "na żywca" :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nasze typy póki co to:
Mutsy Urban Rider, koniecznie w kolorze Joey Silver - wózek w designie, który lubię.
Ona - ja nad kolorkiem się jeszcze nie zastanawiałam, bo najpierw trzeba wybrać model:-) Też planujemy wydać ok 1200zł, więc pole manewru nie jest za duże:-(
Nasze typy póki co to:
Mutsy Urban Rider, koniecznie w kolorze Joey Silver - wózek w designie, który lubię. Nie kojarzy mi się może słodko-bobaskowo, ale coś czuję, że mój łobuziak to od razu mały facet będzie, a nie słodki misio ;-)
Wózek niestety nienajtańszy - ok. 2600 PLN stelaż z gondolą i spacerówką. Fotelik mam w planach dostać w pracy ;-) Ostatni firmowy dzieciaczek w każdym razie dostał. Trza by tylko isofixa dokupić. Co myślicie o kupnie isofixa używanego? Fotelika bym się nie odważyła, ale isofix...?
Drugi typ to Maxi Cosi Mura - tu już zdecydowanie drogo :-(, ok. 3 tysi
Ostatni typ - zachęcona przez wyniki testów, które pokazała Harsharani zainteresowałam się wózkiem Britax Vigour 4. No i nawet oglądałam na żywo i prezentuje się nader obiecująco. Super opinie, wykonanie też solidne - Britax to w końcu Roamer, a to jeden z lepszych i solidniejszych producentów fotelików samochodowych. No i cena z tych sympatyczniejszych - 1200-1400 PLN za stelaż, gondolę i spacerówkę.
Jakieś doświadczenia? Opinie?