reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

witajcie i'm back again:) okej a misie podoba taki i chyba na taki sie zdecydujemy co o nim myslicie?
do_561.jpg
:tak:

reklama
to firma "i,coo" cena to ok 2,5 tys ale to wozek od urodzenia do 13 kilo wiec za chwile go nie trzeba bedzie zmieniac tylko na dluzej bedzie co nie? i jeszcze te kolory boskie mojemu wezowi tez spasil!

już gdześ pisałam ze ze spacerówki roana marity bym nigdy nie zrezygnowała byłam super zadowolona-jest duża i wygodna dla dzidzi a ja chodziłam w gródniu na długie spacery z 2 miesieczna córa i było jej ciepło i wygodnie
do teraz sie mieści w gondoli -chociaz jest u rodziców wraz z spacerówka -zeby wózka nie wozic
a w domu mamy Wózek uzywany kupiony dla wugodniejszej spacerówki ale gondole ma mniejsza
dal mnie ważna jest stabilność -dlategowiększośc trójkołowców odpada dwa wygoda gondoli i spacerówki i pompowane koła najlepiej duże

Nasze typy póki co to:
Mutsy Urban Rider, koniecznie w kolorze Joey Silver - wózek w designie, który lubię. Nie kojarzy mi się może słodko-bobaskowo, ale coś czuję, że mój łobuziak to od razu mały facet będzie, a nie słodki misio ;-)
fbx9bp.jpg

Wózek niestety nienajtańszy - ok. 2600 PLN stelaż z gondolą i spacerówką. Fotelik mam w planach dostać w pracy ;-) Ostatni firmowy dzieciaczek w każdym razie dostał. Trza by tylko isofixa dokupić. Co myślicie o kupnie isofixa używanego? Fotelika bym się nie odważyła, ale isofix...?

Drugi typ to Maxi Cosi Mura - tu już zdecydowanie drogo :-(, ok. 3 tysi :angry::no::wściekła/y:
fuc009.jpg

Ostatni typ - zachęcona przez wyniki testów, które pokazała Harsharani zainteresowałam się wózkiem Britax Vigour 4. No i nawet oglądałam na żywo i prezentuje się nader obiecująco. Super opinie, wykonanie też solidne - Britax to w końcu Roamer, a to jeden z lepszych i solidniejszych producentów fotelików samochodowych. No i cena z tych sympatyczniejszych - 1200-1400 PLN za stelaż, gondolę i spacerówkę.
9via13.jpg

Jakieś doświadczenia? Opinie?

reklama
Do góry