Jestem młodą mamą dwójki wspaniałych dzieci. Od kilku tygodni maluszki samodzielnie próbują jeść, co kończy się bałaganem dookoła, ale najbardziej cierpią ubranka. Szukam "idealnego" śliniaka, który nie będzie przemakał i będzie łatwy w czyszczeniu oraz miły w dotyku. Śliniaki, które spotkałam w sklepie nie spełniały moich oczekiwań. Kochane mamusie proszę o pomoc!!!
reklama
jak każdy rodzic też przez to przechodziliśmy, zaopatrzyliśmy się w takie ubranko w ikea - ale jak dla mnie nie zdało egzaminu niby ubranko pozostawało czyste ale jak mały się w tym pocił - to masakra - wróciliśmy do starych klasycznych ślinaków, mały szybko nauczył się ładnie jeść więc jakoś przetrwaliśmy
O śliniakach Bibetta nigdy nie słyszałam, ale poszukałam i rzeczywiście też mają takie śliniaki z rękawkami. Ja kupowałam osobiście w smyku,mają je też w internecie wystawione.
reklama
sporo jest teraz tego na rynku, warto sprawdzić by śliniaki były nieprzemakalne, przyjemne w dotyku i by łatwo można było je wyprać ta bibeta o której piszecie wydaje się spoko bo też poczytałam w necie, nigdzie jednak jeszcze nie trafiłam na możliwość zakupu takiego śliniaka z tej firmy...
Podziel się: