reklama
moniczka84
Początkująca w BB
jesli chodzi o Maxi Cosi, to wspaniale foteliki latwe w utrzymaniu czystosci, intuicyjne montowanie w samochodzie, duza mobilnosc, bo mozna kupic hybryde, czy jak ja to nazywam transformersa ^^
Czytam, czytam i nie mogę się zdecydować Czy któraś z Mam słyszała bądź miała styczność z fotelikiem Kiddy Evolution Pro 2? Już wybieraliśmy pomiędzy fotelikami Maxi Cosi Pebble a CarbioFix, kiedy sprzedawca pokazał nam ten fotelik, w którym dziecko można "położyć" (nie w czasie jazdy oczywiście, ale na stelażu wózka czy w domu). Co sądzicie o takim rozwiązaniu?
Witam ! My też byliśmy prawie zdecydowani na Maxi Cosi Cabriofix. Ale w końcu kupiliśmy kiddy evolution pro 2. I nie żalujemy. Fotelik ma lepsze oceny w testach niż cabriofix. Można go zamontować na stelazu wózka. I naprawdę super jest ta funkcja zmiany pozycji fotelika. Gdybyśmy wybierali po raz drugi to też byśmy go kupili.
A cenowo wyszło to tylko nieznacznie drożej niż cabriofix.
A cenowo wyszło to tylko nieznacznie drożej niż cabriofix.
Dzięki yggam1 za opinię :-) W takim razie nie będę się już dłużej zastanawiała, tylko kupimy Kiddy Evolution Pro 2
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Witam,Dzięki yggam1 za opinię :-) W takim razie nie będę się już dłużej zastanawiała, tylko kupimy Kiddy Evolution Pro 2
Pozdrawiam
Posiadam Kiddy Evolution Pro od roku...Córka urodziła się 9 mies temu, waży ok 8,3 kg a w foteliku się już nie mieści. Proszę się jeszcze zastanowić nad jego zakupem. Fotelik mial starczyc do 13-15 mies a my już kupiliśmy większy. Jest też sam w sobie ciężki, dużo wypełnień i plastikowej zabudowy a miejsca na dziecko malutko. Nie wart swej ceny, może lepszy byłby Cybex?
MajeczkaPL
Zaangażowana w BB
ja mom do wózka quinny moodd dobrany fotelik pebble maxi cosi, ma wyjmowane wszystkie wkladki dla noworodków, wiec powinien wystarczyc do tych 12-13 miesiecy
reklama
G
guest-1673535084
Gość
Hej. Pisze z pytaniem jaki najlepszy fotelik z przedzialu 15-36kg? Najlepiej zeby mogl byc montowany w samochodzie z iso i bez niego. Cena nie gra roli. Pozdrawiam.