reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki fotelik nastepny po nosidle

Jak Twoje dziecko dorośnie to wtedy daj znać czy 12 h w takiej pozycji jest ok. Ludzie mogą wrzucać cokolwiek. Nie zawsze jest to zgodne z prawdą. Nie znam nikogo kto 6-7 letnie dziecko wozi w ten sposób. Zwłaszcza, że starszak może się buntować przed takim przewożeniem.
A ja znam wiele takich 6latkow 😅 Lepiej miec podkurczone nogi niz zlamany kregoslup.

reklama
A ja znam wiele takich 6latkow 😅 Lepiej miec podkurczone nogi niz zlamany kregoslup.
A kto mówi o złamanym kręgosłupie? Sugerujesz, że każdy inny fotelik nie spełnia swoich funkcji i gdy nie wozisz w ten sposób dziecka to już po kręgosłupie? Trochę dziwne myślenie. Ty znasz wiele takich dzieci i ok, niech Ci będzie. Ja nie znam żadnego. W szkole u mojej córki czy u znajomych nikt tak nie wozi dziecka. Wręcz przeciwnie. Wożone są już na podkładkach.

A kto mówi o złamanym kręgosłupie? Sugerujesz, że każdy inny fotelik nie spełnia swoich funkcji i gdy nie wozisz w ten sposób dziecka to już po kręgosłupie? Trochę dziwne myślenie. Ty znasz wiele takich dzieci i ok, niech Ci będzie. Ja nie znam żadnego. W szkole u mojej córki czy u znajomych nikt tak nie wozi dziecka. Wręcz przeciwnie. Wożone są już na podkładkach.
7latki na podkladkach? 😳 Widze, ze sie nie zrozumiemy.

Nie mam potrzeby sluchania kolejny raz, ze ludzie na pewno sie myla, wrzucają zdjęcia na pokaz i pisza niezgodnie z prawdą 🤷‍♀️
Tak, ja wiem, że Ty jesteś we wszystkim najmądrzejsza. Twoje wypowiedzi non stop są nacechowane negatywnie. Wszystko to co ktoś inny robi jest złe. Musisz mieć naprawdę ciężkie życie, bo zero w Tobie radości i zawsze chcesz komuś "dosrać". Nie musisz już nic odpowiadać o "Pani wszechwiedząca".

reklama
Akurat tu bym nie przesadzała. Bo ja w 8 gwiazdek kiedyś dostałam taka poradę bo wozić właśnie 7-8 latka na podkładce. I od tego czasu polecenie tego sklepu nie przejdzie mi przez gardło (palce) 🙈
Nam kiedyś pan z 8* proponował fotelik, który dopiero co wchodził na rynek. Był jeszcze bez testów ADAC. Jako główną zaletę podawał to, że jest lekki. Więc koniec końców i tak kupiliśmy gdzie indziej. Nie rozumiem fenomenu tego sklepu. Wszędzie mogą trafić się patałachy, które nie znają się na rzeczy.

Do góry