Muszelka05
Fanka BB :)
Z tego co ja wiem, to Maclarena wozki sprzedawane w EU maja dokladnie taka sama wytrzymalosc co wozki w USA. Dlatego jesli mialabym teraz kupic wozek dla ciezszego dziecka to jednak wybralabym wlasnie Maclarena. W EU wymaga sie, aby wozki wytrzymywaly DO 15kg. Oczywiscie w rzeczywistosci jest roznie.Napewno sa wozki, ktore daleko to przekraczaja, ale nie maja tego na papierze. Maclaren ma. JA mam 3 wozki i wszystkie sa do 15 kg a mimo wszystko nadal wytrzymuja ciezar mojej corki, ktora wazy wiecej.
Moja corka ma 4 latka i nadal korzystam z wozka. Nie nacodzien, ale np. na wczasach, kiedy ide do restauracji wieczorem wlasnie biore wozek, bo mala kiedy jest zmeczona poprostu kladzie sie w nim i spi a ja moge spokojnie dluzej posiedziec. Takze niektorzy korzystaja z wozka dluzej i nie ma sie czemu dziwic.
Moja corka ma 4 latka i nadal korzystam z wozka. Nie nacodzien, ale np. na wczasach, kiedy ide do restauracji wieczorem wlasnie biore wozek, bo mala kiedy jest zmeczona poprostu kladzie sie w nim i spi a ja moge spokojnie dluzej posiedziec. Takze niektorzy korzystaja z wozka dluzej i nie ma sie czemu dziwic.