reklama
ja teraz przez siostre, która wiecznie ogląda wózki porównuję sobie różne modele i mam kilka tzw. przodowników ;-)
teraz oglądałyśmy quinny, to są fajne, bo bardzo lekkie, po złożeniu mało miejsca zajmują, fajna kolorystyka, fajnie się prowadzi ;-)
ja drugiego dziecka nie planuję, ale fajnie chociaż z siostrą sobie pooglądać wózeczki
teraz oglądałyśmy quinny, to są fajne, bo bardzo lekkie, po złożeniu mało miejsca zajmują, fajna kolorystyka, fajnie się prowadzi ;-)
ja drugiego dziecka nie planuję, ale fajnie chociaż z siostrą sobie pooglądać wózeczki
Bardzo popularny wśród mam ostatnio jest wózek baby jogger BABY JOGGER - WÓZEK - CITY ELITE SINGLE - BLACK + TACKA GRATIS - WYSYŁKA GRATIS* - Królestwo Dzieci Czy któraś z Was go ma? Jak z funkcjonalnością? Jak na spacerówkę jest dość drogi więc się zastanawiam czy wart jest swojej ceny...
Cortina
Fanka BB :)
kupilam go rok temu ze wzgledu na gabaryty nasz z nami zaliczyl morze, gory i jestem zadowolona :-)ja jeszcze pod uwagę biorę quinny ten najnowszy zapp, bo fajnie wygląda, ale nie wiem jak sobie poradze z trzema kółkami
zapp jest chyba tylko 3 kolowy, pojezdze i zobacze, z quinny to na pewno moodd ma wersje 3 i 4 kola do wyboru, ale mi chodzi o parasolkę
jeśli parasolkę z quinny chcesz, to masz do wyboru super lekkiego yezza, albo nowego zappa xtra2.
oba dobrze się prowadzi i nie zgodzę się, że są wywrotne.,
reklama
moniczka84
Początkująca w BB
dla nas najlepiej się sprawdza Maxi Cosi Mila przez rozkładane siedzisko, ale które nie powoduje, że spacerówka może się chwiać, a nadal pozostaje stabilna