Hej dziewczyny dopiero od niedawna mierze sobie temperature i jestem w tym zielona... Wiem kiedy miałam owulacji bo miałam typowy śluz i test robiłam owulacyjny. W normalnych dniach mam temperaturę 36, 6 mierzony termometrem elektronicznym po dniach płodnych, jest 4 dzień przez te dni miałam temperaturę 37,2 36,8 37,2 i dziś 37,6 czy to infekcja? Czy może ciąża? Nie chce robić sobie nadzieji...
reklama
młoda1994
Fanka BB :)
To zależy od kobiety. Trzeba mierzyć kilka cykli żeby wiedzieć co i jak. Wstawię ci 2 moje cykle. Obecny i miesiąc temu.Hej dziewczyny dopiero od niedawna mierze sobie temperature i jestem w tym zielona... Wiem kiedy miałam owulacji bo miałam typowy śluz i test robiłam owulacyjny. W normalnych dniach mam temperaturę 36, 6 mierzony termometrem elektronicznym po dniach płodnych, jest 4 dzień przez te dni miałam temperaturę 37,2 36,8 37,2 i dziś 37,6 czy to infekcja? Czy może ciąża? Nie chce robić sobie nadzieji...
Pierwsze zdjęcie to poprzedni cykl a drugie to ten obecny cykl.
Czy Twoja temperatura mówi o ciąży to jest zdecydowanie za wcześnie. Ciąże można podejrzewać w momencie kiedy jest 18 wyższych lub 21 ale nie pamiętam dokładnie.
Mierzysz temperaturę od początku cyklu czy dopiero teraz zaczęłaś mierzyć?
Klementynka22
Aktywna w BB
A ja zapytam o apke.To zależy od kobiety. Trzeba mierzyć kilka cykli żeby wiedzieć co i jak. Wstawię ci 2 moje cykle. Obecny i miesiąc temu.
Czy Twoja temperatura mówi o ciąży to jest zdecydowanie za wcześnie. Ciąże można podejrzewać w momencie kiedy jest 18 wyższych lub 21 ale nie pamiętam dokładnie.
Mierzysz temperaturę od początku cyklu czy dopiero teraz zaczęłaś mierzyć? Zobacz załącznik 1189804Zobacz załącznik 1189805
Z jakiej aplikacji korzystasz ze masz w tym wykres?
młoda1994
Flo polecam.A ja zapytam o apke.
Z jakiej aplikacji korzystasz ze masz w tym wykres?
Klementynka22
Aktywna w BB
A flo jest płatna?Flo polecam.
młoda1994
NieA flo jest płatna?
HeraUnique
Temp po owu musi utrzymywać się na wyższych. Wyższe można uznać już te o 0,2 stopnia. Po 4 dniach temp nie pokaże ciąży bo jest to nie możliwe do implantacji dochodzi między 6 a 12 dniem. Jeśli wysoka temp utrzyma się przez 18 dni, wtedy można podejrzewać , że jest się w ciąży (w ciąży temp nie musi być powyżej 37,to zależy od temp ciała w fazie niskich temperatur, każda kobieta ma inaczej, a prawdziwym potwierdzeniem ciąży jest usg i bijące serce malucha)Hej dziewczyny dopiero od niedawna mierze sobie temperature i jestem w tym zielona... Wiem kiedy miałam owulacji bo miałam typowy śluz i test robiłam owulacyjny. W normalnych dniach mam temperaturę 36, 6 mierzony termometrem elektronicznym po dniach płodnych, jest 4 dzień przez te dni miałam temperaturę 37,2 36,8 37,2 i dziś 37,6 czy to infekcja? Czy może ciąża? Nie chce robić sobie nadzieji...
reklama
Ca.lina094
Aktywna w BB
co to za aplikacja?To zależy od kobiety. Trzeba mierzyć kilka cykli żeby wiedzieć co i jak. Wstawię ci 2 moje cykle. Obecny i miesiąc temu.
Mierzysz temperaturę od początku cyklu czy dopiero teraz zaczęłaś mierzyć? Zobacz załącznik 1189804Zobacz załącznik 1189805