reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jaka butelka?

reklama
Hm...widocznie mialam inne podejście, bo wcale nie uważałam, że "butelka w domu musi być" , w koncu to XXI w. i po butelkę- w razie potrzeby- nie trzeba się wyprawiac 2 tygodnie konno do miasta ;).
A tak nawiasem mówiąc, to my MNÓSTWO butelek Avent ze smoczkami dostalismy w różnych "pakietach powitalnych"- ze szpitala itp.
Z Avent kupiłam potem laktator , więc buteleczki się przydały , bo pasowały :)

Hm...widocznie mialam inne podejście, bo wcale nie uważałam, że "butelka w domu musi być" , w koncu to XXI w. i po butelkę- w razie potrzeby- nie trzeba się wyprawiac 2 tygodnie konno do miasta ;).
A tak nawiasem mówiąc, to my MNÓSTWO butelek Avent ze smoczkami dostalismy w różnych "pakietach powitalnych"- ze szpitala itp.
Z Avent kupiłam potem laktator , więc buteleczki się przydały , bo pasowały :)
Niby tak ,ale nad rodzajem butelki warto pomyśleć wcześniej a nie przy sklepowej polce ,ja tez robiąc wyprawke kupilam butelkę ,która się niespodziewanie przydała jak wyladowalam ze starszym dzieckiem w szpitalu ,mój miesięczny maluch który został w domu odrazu mógł mieć podane mleczko ,a butelka wcześniej przetestowania do herbatki z kopru włoskiego wiec wiedziałam ze będzie ssal

No dwa tygodnie konno to nie ale do miasta już owszem, u mnie jest jeden sklep gdzie jest mydło i powidło, a ja lubie przemyślane zakupy i lubie kupować osobiście.
Ja ze szpitala dostałam tylko kilka broszurek i pakiet komplikacji gratis.

Pola 06 robot za 350 zł?

No popatrz, niezły nawet, a zadowolona jesteś z niego, daje radę? bo ja mam sokowirówkę która nie daje rady przetrzeć marchwi więc patrzę na dobry silnik żeby znów nie zrobić super inwestycji...

reklama
Do góry