reklama
alinka
Fanka BB :)
Ja chcę robot kuchenny z sokowirówką w komplecie ale małżon jak zobaczył ceny zwiał mi ze sklepu i nie chce wracać coś do tematu...Sokowirowka dobra sprawa )
Hm...widocznie mialam inne podejście, bo wcale nie uważałam, że "butelka w domu musi być" , w koncu to XXI w. i po butelkę- w razie potrzeby- nie trzeba się wyprawiac 2 tygodnie konno do miasta .
A tak nawiasem mówiąc, to my MNÓSTWO butelek Avent ze smoczkami dostalismy w różnych "pakietach powitalnych"- ze szpitala itp.
Z Avent kupiłam potem laktator , więc buteleczki się przydały , bo pasowały
A tak nawiasem mówiąc, to my MNÓSTWO butelek Avent ze smoczkami dostalismy w różnych "pakietach powitalnych"- ze szpitala itp.
pola06
Niby tak ,ale nad rodzajem butelki warto pomyśleć wcześniej a nie przy sklepowej polce ,ja tez robiąc wyprawke kupilam butelkę ,która się niespodziewanie przydała jak wyladowalam ze starszym dzieckiem w szpitalu ,mój miesięczny maluch który został w domu odrazu mógł mieć podane mleczko ,a butelka wcześniej przetestowania do herbatki z kopru włoskiego wiec wiedziałam ze będzie ssalHm...widocznie mialam inne podejście, bo wcale nie uważałam, że "butelka w domu musi być" , w koncu to XXI w. i po butelkę- w razie potrzeby- nie trzeba się wyprawiac 2 tygodnie konno do miasta .
alinka
No dwa tygodnie konno to nie ale do miasta już owszem, u mnie jest jeden sklep gdzie jest mydło i powidło, a ja lubie przemyślane zakupy i lubie kupować osobiście.
Ja ze szpitala dostałam tylko kilka broszurek i pakiet komplikacji gratis.
Pola 06 robot za 350 zł?
Ja ze szpitala dostałam tylko kilka broszurek i pakiet komplikacji gratis.
Pola 06 robot za 350 zł?
pola06
http://allegro.pl/robot-kuchenny-blender-sokowirowka-mikser-ecg-nowy-i5949095632.htmlhtml
Cos takiego ale popatrz bo to pierwszy po otwarciu allegro ,jest masa
Cos takiego ale popatrz bo to pierwszy po otwarciu allegro ,jest masa
pola06
alinka
No popatrz, niezły nawet, a zadowolona jesteś z niego, daje radę? bo ja mam sokowirówkę która nie daje rady przetrzeć marchwi więc patrzę na dobry silnik żeby znów nie zrobić super inwestycji...
reklama
Podziel się: