reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jaka bryka dla naszego smyka ^^

reklama
All-me..ja chce kupic jednak bebetto Pascal... wiem, ze wlasciwie wszystkie te wozki sa podobne, ale mnie jakos ten urzekl...powiedz mi czy jesteś z niego zadowolna? rzeczywiście lekko się prowadzi? fajne amortyzatory? po domu już jezdzilas?;-):-)

All me- też patrzalam na bebetto luca ale ten kosz pod wózkiem ponoć straszny dostęp do niego no i czytajac i porównując opinie zdecydowalam o nico plus zamiast luca, ja miałam typy: jedo fyn, i te 2 modele bebetto,

A masz juz ten wózek czy dopiero zamawiasz?? Z chęcią bym obejrzała fotki

Milia ja myslalam nad navingtonem kilka miesiecy temu ale n. cadet,

Ostatnia edycja:
Miciu-rka...ja wlasnie navingtona musiałam odrzucić, niestety te nieskretne kola mnie odrzucily, bo pojscie do supermarketu i przeciskanie się miedzy uliczkami będzie nierealne:tak: tez pomyslalam nad cadetem, bo jako jedyny ma skretne i mniejsze przednie kola, ale nie podoba się on mojemu mezowi...:baffled: nie wiem czemu..

Milia- ale ponoc navington.cadet z ta gondola trochę kiepsko że niby lata no i nie ma takiej amortyzacji, a patrzalas może wózek babydesign lupo? Też nie głupi To był też moj typ wraz z jedo i bebetto do finałowej trójki doszlo ale zdecydowalam się ostatecznie na bebetto bo jakoś opinii o lupo ciężko się doszukać - a ty juz zdecydowana na 100%? :)

Ostatnia edycja:
Miciur-ka...baby design mało ma opinii w necie, wiec wole nie ryzykować, a bebetto - polska firma, wiem na co można się nastawiac i wiem tez ze w razie jakiś usterek wymieniają dana czesc na nowa bez gadania. dodaje do tego nosidełko maxi cosi i powinno być dobrze.
ja co prawda jeszcze nie patrzyłam na wozki na zywo, bo od miesiąca mam nakaz lezenia w lozku, bo stawia mi się macica, wiec nie wiem kiedy pojade, ale chciałabym w tym tygodniu zalatwic już ta sprawę...
jestem dosyć wysoka, 175cm, wiec chciałabym wozek nad którym nie będę musiala się bardzo schylać no i w brzuchu tez niezły kloc mi rosnie, wiec szukam dużej gondoli...
a ty na co postawilas? tez ci się wydaje, ze kupno wozka to jedna z najtrudniejszych decyzji?:rofl2:;-)

Mila- ja też na żywo nie patrzalam no i nie będę miala okazji mieszkam za granica a zamawiam z pl, ale myślę że dobrze wybralam - zdecydowana jestem na bebetto nico plus, też jestem wysoka (1,80) i powiem ci że w tym wózku jest fajny bajer ze gondola może być mocowana na 2 wysokościach więc pewnie trochę wyżej niż inne wózki a bynajmniej na to licze, jest jeszcze ta przedluzana budka,gondola też nie maleńka bo 79cm( a szukalam 80-tki a juz pal licho ten 1cm- stwierdzilam że jak dziecko zacznie siadać to i tak nie utrzymam go w gondoli więc tyle cm powinno być ok),spacerowka rozklada się na płasko, koła pompowane przednie skretne w zasadzie to dużo ma co ja chciałam żeby wózek miał..:) z opinii co przeczytalam to jedyny problem z tym wozkiem to jakas zsuwajaca się wkladka w spacerowce a to łatwo.zrobić samemu na napy czy rzep,innymi slowy ten model miał najmniej wad ;), fotelik juz mam też wybralam maxi cosi jak ty, i zgadzam się z Tobą że strasznie ciężko się zdecydować co do wózka, i koloru....hehe(chciałam zielony ale się martwie czy.mi owadów nie będzie przyciągał), my mamy także ciężko z imieniem ale to nie ten dział hehe;) mam nadz. Że szybko ci minie ten problem i pozalatwiasz wszystko, ja jeszcze lozeczka nie wybrałam masakra!!pełne ręce roboty :D

Ostatnia edycja:
Maciur-ka...hahaha, ja tez nie mam jeszcze lozeczka...w ogole z wyprawki zdarzyłam kupic tylko ciuszki...reszta przede mna:-)
co do wozka, to przepatrze jeszcze ten nico plus o którym mówisz. najwyżej wysle meza niech sprawdzi na zywo a ja zamowie z internetu. co do koloru, to ja na szary albo granat się nastawiłam...ale to ze względu na to, ze będziemy mieć synka, wiec mysle, ze takie kolory stonowane będą najlepsze...poza tym tak jak piszesz odnośnie owadow, mniej czepiają mnie takich smutnych szarych kolorow...

z bebetto wszedł jeszcze nowy model filippo...tez fajnie się prezentuje

Ostatnia edycja:
Ja jeszcze nie mam wozeczka w domu.
Dopiero na poczatku lipca bedziemy zamawiac.
Juz nie moge sie doczekac :)))

reklama
Milia- widze że podobnie masz jak ja ( też tylko ciuszki mam haha)
Też będę miala synka, co do kolorow to bylam nastawiona na głęboki niebieski ale w nico plus takiego nie ma, szarego nie biorę bo za smutny i myślałam że może jakies zacieki itd będą na nim widoczne no i mam takie wrażenie że szary z czasem jakos tak brzydnie kolorystycznie,a cały czarny to może na słońce zbytnio 'za goracy" w sensie że przyciąga no cóż chyba juz za dużo kombinuje :D, zastanawiam sie pomiedzy zielonym a czerwonym, aa jakbyscie widzieli nico+ na żywo to daj znać, z ciekawości.. A ten drugi model sprawdze zaraz ;)

All me- to pamiętaj o nas jak kupicie wozeczek i dodaj fotki :D, a jaki kolor bierzesz??

Do góry