Rachelita
Fanka BB :)
Nam luxmed na Synka zaplacił za całkiem pokaźna ilość wizyt w tym za większość rehabilitacjiMedicover, ale na siebie, nie na Staszka.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nam luxmed na Synka zaplacił za całkiem pokaźna ilość wizyt w tym za większość rehabilitacjiMedicover, ale na siebie, nie na Staszka.
Wspaniała wiadomośćZbadaliśmy słuch co to byla za akcja. Wczoraj jedno ucho, dzisiaj drugie (bo wczoraj się przebudził). Pakowalismy Mlodego rano w auto i jeździlismy po mieście az zasnął, a jak zasnął to wio na badanie dzisiaj mieliśmy dwa podejścia, bo obudził się pod gabinetem, ale przysnął pod domem, więc na spontana pojechaliśmy jeszcze raz i się udało. Słuch super
Zobacz załącznik 1555083
My też mamy ośmiorniczkęŻycie się stało skomplikowane Stanisław ma 3 miesiące korygowane, ale umiejętności już z przełomy 4/5 miesiaca. Łapie zabawki i wsadza je do buzi, próbuje przekładać rzeczy z ręki do ręki. Za nami pierwsze obroty z pleców na brzuszek i próby podnoszenia głowy z pleców. Strasznie interesuje go świat i ani gondola ani chusta nie są zbyt lubiane. Staszek ma regularnie bulwersy, bo głowa mu mówi, że jako 6miesięczny dzidziul powinien już coś umieć, a ciało go hamuje. Do tego jest uparty po mnie, więc próbuje zrobić aż zrobi. Tak było z obrotami. Cały dzień próbował aż wyszło i jak wyszło to już był zadowolony i częściowo odpuścił temat.
Strasznie jest marudny, ale jak na to, ile załapal przez ostatnie dwa tygodnie to ma prawo. To jakiś hiper skok rozwojowy. Nie spodziewalam się, liczyłam na rozwój zgodnie z wiekiem korygowanym na spokojnie, a tu niespodzianka
Zobacz załącznik 1558838
Brawo Staszek! To ogromna radość, że tak pięknie się rozwija. Mam nadzieję, że jeszcze tylko troszkę i będzie po prostu dzieckiem a te wszystkie trudności pozostaną daleko za Wami.Życie się stało skomplikowane Stanisław ma 3 miesiące korygowane, ale umiejętności już z przełomy 4/5 miesiaca. Łapie zabawki i wsadza je do buzi, próbuje przekładać rzeczy z ręki do ręki. Za nami pierwsze obroty z pleców na brzuszek i próby podnoszenia głowy z pleców. Strasznie interesuje go świat i ani gondola ani chusta nie są zbyt lubiane. Staszek ma regularnie bulwersy, bo głowa mu mówi, że jako 6miesięczny dzidziul powinien już coś umieć, a ciało go hamuje. Do tego jest uparty po mnie, więc próbuje zrobić aż zrobi. Tak było z obrotami. Cały dzień próbował aż wyszło i jak wyszło to już był zadowolony i częściowo odpuścił temat.
Strasznie jest marudny, ale jak na to, ile załapal przez ostatnie dwa tygodnie to ma prawo. To jakiś hiper skok rozwojowy. Nie spodziewalam się, liczyłam na rozwój zgodnie z wiekiem korygowanym na spokojnie, a tu niespodzianka
Zobacz załącznik 1558838