Witam mam 42 lata urodziłam juz 2 dzieci których juz ze mną nie ma świec panie nad ich duszami wychodze za mąż chcemy z mężem mieć wspólne dziecko ale ja od lat juz nie mogę zajść w ciążę co robić gdzie pójść od czego zacząć walkę z nieplodnoscia wtórna bo nie wiem poradzcie cos skierujcie gdzieś czy cos pliss
reklama
jasani
Fanka BB :)
Uczepie się jednego słowa. To jest klinika leczenia niepłodności a nie dla bezpłodnych.Klinika dla bezpłodnych. Świetnie pokierują co robić
Nelka85
Wybacz byłam zmęczona, i tak wszyscy wiedzą o co chodzi. Miłego dzionkaUczepie się jednego słowa. To jest klinika leczenia niepłodności a nie dla bezpłodnych.
w Twoim wieku i jeśli miałaś już nieudane starania to zdecydowanie szkoda czasu na ginekologa. W klinice trafisz od razu pod opiekę specjalisty, który jest nie tylko ginekologiem i położnikiem, ale też specjalistą rozrodczości, andrologii i endokrynologii ginekologicznej.A nie najpierw do ginekologa ?
Magnat
Bez obrazy ale masz już swoje lata i chodzenie po ginekologach tylko zmarnuje Twój kolejny czas, ja również radzę poszukać kliniki leczenia niepłodności i tam z grubej rury startować ze staraniami. I tak będą chcieli swoje badania i pokierują Cię tak jak trzeba bez zbędnych miesięcy ,,leczenia,, clo i duphastonem w ciemno. Powodzenia
i udanych starań
![Winking face :wink: 😉](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
reklama
Właśnie tego mi było trzeba zaraz zerknę na klinikę paradoksalnie w Poznaniu jest klinika o nazwie bocian tak napisze do nich co i jakw Twoim wieku i jeśli miałaś już nieudane starania to zdecydowanie szkoda czasu na ginekologa. W klinice trafisz od razu pod opiekę specjalisty, który jest nie tylko ginekologiem i położnikiem, ale też specjalistą rozrodczości, andrologii i endokrynologii ginekologicznej.