reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Odpowiedz w temacie

Witam, jestem w 14 tyg ciąży, robiłam wcześniej test prenatalny z krwi i wyszło duże ryzyko ZD, chcę zrobić dodatkowe badania, zastanawiam się czy zrobić test Nifty czy Amniopunkcje. Bardzo boję się tej amniopunkcji... Zastanawiam się czy to badanie jest w stanie w 100%potwierdzić lub wykluczyć ZD. Jak wygląda wynik Amniopunkcji? Czy jest tam podawane jedynie ryzyko wystąpienia wad jak to jest przy teście Nifty czy też amniopunkcja całkowicie potwierdza lub wyklucza wadę. Bardzo proszę osoby które miały wykonaną amniopunkcję o wypowiedzenie się i opis takiego wyniku badania lub też podesłanie mi wyniku przykładowego,, niestety w necie nie mogę znaleźć takich przykładowych wyników.

Do góry