e-foteliki
doradca ds bezpieczeństwa
Witam Pisząc o tapicerce Organic Nature High Line miał Pan na myśli może ten model (link poniżej)?
Romer SafeFix Plus TT
Drugi model za 1049 zł
Owszem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam Pisząc o tapicerce Organic Nature High Line miał Pan na myśli może ten model (link poniżej)?
Romer SafeFix Plus TT
Drugi model za 1049 zł
Kupiłam w końcu fotelik:-) U Pana na stronie e -foteliki kupiłam Romera Kidfix, kupiłam bez SICT bo byłoby ciasno z tylu ( mam toje dzieci, tylko starsze są już bez fotelików). Fotelik doszedł wczoraj, muszę dzisiaj go dobrze zamontować.
Dziękuję za szybką odpowiedź. To może zdecyduję się na ten model skoro Pan go poleca. Mam nadzieję, że będzie to dobry wybór
Witam - bardzo mi przykro, ale nie miałem styczności z CRV (307 "chyba" było ok czego proszę nie brać za pewnik) - niestety nie ma list kompatybilności do fotelików uniwersalnych bez isofix :-(
Jeżeli tak wygląda wnętrze:
to może być problem z kingiem z racji na długi taśmy zamków pasa - niestety tylko przymiarka rozwieje wątpliwość.
Bardzo dziekuję za odpowiedź.
To są dokładnie te kanapy. Będę musiała zatem zrobić sobie wyczieczę i przymierzyć Kinga:-). Jeżeli nie bedzie pasował to czytałam, że poleca pan Maxi Cosi Tobi, tak? Rozumiem, że z kidem nie ma już takich problemów z montarzem?
Pozdrawiam!
Osobiście również wolę Kinga od Duo z racji na znacznie lepszy zagłówek w Kingu. Tak King poprawnie zamontowany będzie tak samo bezpieczny jak fotelik z isofix to jest pewne
- czy lepiej ? to zależy - jak jest budżet to czemu nie, safefixa montuje się bardzo szybko i łatwo.
King i safefix to to samo - duo plus moze byc delikatnie mniejszy ale trzeba by sprawdzic dokladne rozmiary bo nie kojarze wszystkiego z pamieci
Jezeli King lub Safefix bedzie dobry to nie szukalbym niczego innego ;-) - czy bedzie pasowal? wiekszosc aut z grupy vw swietnie graja z romerem, ale potwierdzenie da Panu tylko przymiarka...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zaraz oszaleję - tyle się napisałem dla Pani i wyłączyli mi prąd pod koniec
Oczywiście bardzo rozsądnie szuka Pani czegoś z uprzężą, ale na pocieszenie powiem, że ponad trzy latka na 15-36 to i tak całkiem nieźle.
Jeżeli by postawić pytanie co lepiej wybrać: na chwilę "teoretycznie lepszy 9-36" (chwilowo lepszy bo uprząż) 3 gwiazdkowy, czy lepiej docelowy 4 gwiazdkowy 15-36 który na bank lepiej się sprawdzi jako 15-36?
Ciężko odpowiedzieć- osobiście wolałbym w takiej sytuacji jednak dobry 4 gwiazdkowy 15-36.
Odnośnie BeSafe i jego pęknięcia to oczywiście może to być niebezpieczne - większość producentów prowadzi serwisy w Polsce. Jeżeli chodzi o BeSafe to proszę zgłosić się do firmy Marko Zabawkichyba marko-baby.
Jak powstaną kolejne pytania to proszę się nie krępować
Dziękuje za odpowiedź, bardzo mi Pan pomógł. Jestem zdecydowana na Kinga czeka mnie tylko przymiarka do auta i mam nadzieję, że wszystko będzie pasować.
pozdrawiam