reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak ułatwić zajście w ciażę?-pozycje i specyfiki

Cześć. Dziś odebrałam wyniki - stwierdzono u mnie niestety Ureaplasme :( Powiedzcie mi jakie są tego konsekwencje. Robi się jakieś dodatkowe badania? Czytałam o zrobieniu HSG przy ureaplasmie - to prawda? Czy mogę miec problem z zajsciem w ciąże? Mykoplasma i Chlamydia są w porządku - wyniki ujemne.
Wytłumaczcie mi tą bakterię - w najprostszy sposób bez ''regułek'' z encyklopedii. Może ktos miał już tą wstetną bakterię? Pomóżcie. Będę wdzięczna za kązda odpowiedz. Pozdrawiam, Kasia.

reklama
mi sie okaze niedlugo czy ta 'metoda' :-) skutkuje juz nie moge sie doczekac a do okresu jeszcze cala wiecznosc:baffled: mam nadzieje ze tym razem sie uda!!!:blink:

Ja wczoraj zastosowałam metodę pupa do góry:0 trochę to niefajne bo się nie można do męża przytulić i nogi marzną:D Ale byłam twarda. Jeśli się uda (jestem pewna że tak będzie) to będę najgorliwszą zwolenniczką takiej metody:D

Ja wczoraj zastosowałam metodę pupa do góry:0 trochę to niefajne bo się nie można do męża przytulić i nogi marzną:D Ale byłam twarda. Jeśli się uda (jestem pewna że tak będzie) to będę najgorliwszą zwolenniczką takiej metody:D
ja znam latwy sposob by nogi nie marzly wystarczy je przykryc kocykiem lub koldreka a jesli chodzi o przytulanie to moj facet przytula sie do moich nozek lub brzuszka ;) pozdrawiam i zycze dzieciaczka :0

Dzięki za rady Weri:-D Z tym kocykiem próbowałam ale wtedy odkrywałam męża:D
CO tam... każdą niewygodę można znieść byleby słodki efekt był:-)

nie wiem, czy ten sposób już był wypisany, bo dopiero się zarejestrowałam na forum i nie dam rady wszystkiego przeczytać ;-)
jestem od niedawna w ciąży, ale wyczytałam gdzieś w necie dobry sposób, który u nas się sprawdził :-D przed seksem kobitka powinna poleżeć z ciepłym termoforem pod lędźwiami i później też. ponoć plemniczki lubią wtedy ciepło :-D u nas się udało! powodzenia :-)

dzieki daizee trzeba bedzie sprobowac! kazdy sposob jest dobry zeby tylko dopomoc sobie ;) pozdrawiam zycze spokojnej i zdrowej ciazy!!!

zajaczku81 a tam mezem sie nie przejmuj on i tak pewnie rozgrzany jak piec hi hi;) powodzenia mam nadzieje ze nam obu sie uda!

My się staramy już od roku mam torbiel na jajniku ale lekarz zapewnia że z nim nie powinno być problemów i, że na razie nie opłaca się usuwać... Już nie mam pomysłów co mam robić nic nie pomaga:/
jesteśmy załamani;(

reklama
nie wiem, czy ten sposób już był wypisany, bo dopiero się zarejestrowałam na forum i nie dam rady wszystkiego przeczytać ;-)
jestem od niedawna w ciąży, ale wyczytałam gdzieś w necie dobry sposób, który u nas się sprawdził :-D przed seksem kobitka powinna poleżeć z ciepłym termoforem pod lędźwiami i później też. ponoć plemniczki lubią wtedy ciepło :-D u nas się udało! powodzenia :-)
Dzięki Dizee... Wprawdzie mam nadzieję że nie będę miała okazji wypróbować tego sposobu, bo liczę na to że fasolka się zagnieżdża. Ale może się przyda przy drugiej dzidzi:-) Myślę, że będzie wiele kobitek, które wypróbują to.
Poza tym pytanko - jak długo staraliscie się o maleństwo??
I najważniejsze....Serdecznie gratuluję!!!!

Do góry