reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak ubierać malucha w domu wiosną?:)

asia.lisz

Fanka BB :)
CZeść wszystkim :)

Jestem mamusią 4-miesiącznej dziewczynki :)Przyszła do nas nareszcie wiosna, i tak się zastanawiam jak ubierać swoje szczęscie w domku?!
Czy można już "posiadzić" mała w krótkim rękawku?
Czy zawsze pod bluzke z długim rękawem i rajstopki zakłądać body na ramiączka??
Staram się jej nie przegrzewać, ale nie chce też przesadzić z tym chłodnym ubrankiem :)
Co Wyy o tym myślicie??:-)

reklama
Ja ubierałam body z krótkim rękawkiem lub na ramiączka i na to bluzeczkę cienką z długim rękawkiem.....lub body z długim i cienką bluzeczkę z krótkim....zresztą teraz też tak robię:) Nie przegrzeje sie raczej siedząc bo przecież jeszcze sie nie rusza tak bardzo... wiec ja myślę że długi cienki rękawek jest w sam raz:)

jA UWIELBIAM MOJĄ MAŁA W RAJSTOPKACH :)
Zawsze zakładam jej body z krótkim rekawkiem na to bluzeczka z długim no i rajstopki. Chyba nie jest jej za ciepło??
A jak mysliscie kiedy pora na krotki rekawe w domu??

a my różnie albo body z długim rękawem i spodenki albo krótki rękaw i cienka bluzeczka z długim. za to często mały chodzi bez skarpetek. A jak były te upały (hehe około 17 stopni to w krótkich spodenkach leżał). Na krótki rękawek jakoś bym się nie odważyła bo sama chodzę w długim ale wszystko zależy od chowania. Jak hartujesz małą od początku to śmiało.:)

jA UWIELBIAM MOJĄ MAŁA W RAJSTOPKACH :)
Zawsze zakładam jej body z krótkim rekawkiem na to bluzeczka z długim no i rajstopki. Chyba nie jest jej za ciepło??
A jak mysliscie kiedy pora na krotki rekawe w domu??

Myślę że ubierasz ją w sam raz:)

Hmmm no ciężko stwierdzić kiedy krótki rękaw...jak będziesz uważała że nie będzie jej zimno:) Nie wiem jaką masz temperaturę w domu...ja np. po południu jak jest słońce to mam skwar i wtedy młoda nawet na boso lata:)

reklama
O qrcze....mój mały w body i śpiochach ugotowałby się...w zimie miał na sobie,albo body z długim rękawem plus spodenki albo śpiochy,ale wtedy już bez body. Wydaje mi się,że dwie warstwy ubrania w mieszkaniu to za dużo....ale z drugiej strony nie wiem jaką macie temperaturę w mieszkaniu...u mnie z reguły jest ok 24 stopni. Teraz ubieram krótki rękawek i spodenki. Dwie warstwy ubrań to zakładam na spacer..

Do góry