ekstasia
MAMA '04,'06,'07
Podczas brania tabletek antykoncepcyjnych nie ma miesiączki, tylko krwawienie z odstawienia.bralam pigułki niecałe 2 lata. na początku rewelacja. zdecydowanie wygodnie, mniej stresu, lżejsze miesiączki,
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podczas brania tabletek antykoncepcyjnych nie ma miesiączki, tylko krwawienie z odstawienia.bralam pigułki niecałe 2 lata. na początku rewelacja. zdecydowanie wygodnie, mniej stresu, lżejsze miesiączki,
Karolinanyn tabletki antykoncepcyjne i tabletka "po" to nie są witaminy, które można bez umiaru łykać. Mają one swoje działania niepożądane a ty chcesz jeszcze połączyć dwa hormony. Tak faktycznie to jest duże zagrożenie, ale dla zdrowia a nawet twojego życia - czytałaś może o działaniach niepożądanych na ulotce?? Poza tym jeśli nie planujesz kolejnej ciąży, to trzeba było się zabezpieczyć w sposób mechaniczny prezerwatywą lub czymś innym. A tak w ogóle, to co mogło się stać z tą tabletką, której rzekomo nie połknęłaś - może znalazł ją twój synek i połknął? No nie chce mi się wierzyć, że dziecko tak strasznie płacze, że nie jesteś w stanie połknąć tabletki i dopiero iść do dziecka - trzeba być nierozsądnym i nieodpowiedzialnym zarazem.Mam pytanie. Biorę 3 opakowanie tabletek Yaz, obecnie jestem na 12 tabletce. Nie jestem pewna, czy wzięłam tabletkę w poprzednim tygodniu między 6-9 dniem. Wyjęłam, naszykowałam ją i już miałam wziąc, ale rozpłakał się mój synek i musiałam go uspokoic. Nie jestem w stanie powiedziec, czy polknelam ją czy nie. Nie przyszło mi do głowy, żeby wziąc następną tabletkę. Dzisiaj (w 12 dniu) kochałam się bez dodatkowego zabezpieczenia. Zastanawiam się nad tabletką PO, nawet dla spokoju, bo nie chcę miec drugiego małego dziecka.
Czy zagrożenie jest wysokie?
Czy antykoncepcja zawiodła, nawet jeżeli nie wzięłam tabletki?