reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Dziewczynki tak sie ucieszylam jak weszłam przed chwilka na bb a tu moje maleństwo juz w ostatnim okienku na sowaczku!!!
tak na to czekałam ;)
także moje samopoczucie super ::)

reklama
no fajnie ja tez na to czekam,a niedawno byl na sammiutkim poczatku taka kijaneczka ;) a teraz juz taki calkiem grubasek ;)

a mi siębrzuch spina strasznie. normalnie jakby mnie skurcze brały. idę się umyć i jedziemy do szpitala na ktg. mam nadzieję, że nie zostawią mnie w szpitalu.

cholera jasna - dziewczyny zakazuję Wam latać po sklepach!!! i przemęczać się!!!

KAsia76 została w szpitalu, ma skurcze! bidulka... następna...

Oj tak, ja to wolę dmuchać na zimne i się oszczędzać, mimo, że to nie leży specjalnie w mojej naturze.

Kasiula Matula
, też właśnie zauważyłam Twoje maleństwo w ostatnim okienku i aż się wzruszyłam :-) Że to już tuż tuż :-)

he hee
j tez sie wzruszyłam aż mój mezus sie ze mnie smial
i mowil a to ty nie wiedzialas ze ono juz niedlugo wyjdzie na swiat

Cześć dziewczynki!
trochę mnie nie było a tu takie wieści ...
trzymam kciuki za Kasię76 - ktokolwiek ma z nią kontakt, niech ją podtrzyma na duchu :-*

a co u naszej Kingi??

ja dziś znowu cały dzień kursowałam i wczoraj w sumie też - hmmmm .... chyba sobie powinnam pogrozić palcem - może trzeba poczekać z tym kursowaniem na za 3 tygodnie kiedy to już będzie 36 tydzień skończony
no ale umyłam autko :) to znaczy panowie umyli i nawoskowali ...
a teraz kurcze blade muszę zrobić obiad dla męża - a tego w planach nie miałam - bo mu zmaknęli stołówkę w pracy :mad:

kasiula - fajnie masz i zazdroszczę Ci , że hej!

reklama
Do góry