reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

koga spełniena marzeń z okazji imienin ;D ;D ;D

osinko twoja koleżanka chyba cierpi na lekką nadpobudliwość ;) ;D, może niech się zapisze na basen i tam wyładuje nadmiar energii ;) aha i ucałuj agatke (jak dosięgniesz hahaha ;D ;))

reklama
hehehe osinka smakolyki z tego sie najbardziej to mamusia ucieszy ;)

koga i dla ciebie spelnienia marzen,szybkiego i bezbolesnego porodu i grzecznej dzidzi co by wam dala pospac

hihihhi żebyś wiedziała sylwia! ;)
teraz siedzę i ciężko myslę na co miałabym ochotę ;) chyba na lody waniliowe... i mandarynki oczywiscie ;D

dzięki dziewczynki :)!
osinko! myśl intensywnie jakby tu małej dogodzić, no a że przy okazji Tobie się skapnie to już inna sprawa ;D ;D ;D

jestem dzisiaj od rana wściekła i mam ochotę wrzeszczeć warczeć szczypać drapać gryźć i kopać >:D >:D >:D >:D >:D :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: i pluć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ja się zaczynam źle czuć, nie moge spać bo mnie bolą biodra i plecy. Jak już usiądę to mi trudno wstać, boli mnie brzuch tak jakoś ciągle i chyba spojenie łonowe. Poza tym nie mogę się skupić i nic mi do głowy nie wchodzi. i jestem wściekła bo ktoś na allegro w ostatnich 20 sek przebił moją ofertę na wymarzony wózek quinny. powinnam pójść na egazamin z prawa jazdy.. w pracy mam konkurs na przedłużenie kontraktu i będę musiała komisji złożonej z sześciu profesorków udowodnić jakim to wspaniałym i obiecującym naukowcem jestem ( co jest tym trudniejsze, że wcale w to nie wierzę ;D). No więc ogólnie---same nieszczęścia!!!
oprócz tego mojego jednego małego szczęścia przez które całe to zamieszanie ;)

reklama
Do góry