reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

cześć! :)
jestem strasznie zadowolona, pojechałam dziś na zakupy - kupiłam w końcu dla siebie staniki!!! :laugh: facet w sklepie na oko mi dobrał ;) z moich obliczeń wychodził mi rozmiar G, a zakupiłam C ;)

reklama
szczęściaro! to jeden kłopot masz już z głowy! :)
a ja się cały czas zastanawiam nad rozmiarem do karmienia - przed ciążą miałam 75A, teraz 80B no i nie wiem - nie wydaje mi się żebym podczas karmienia doszła do C - jak myślicie?

kończ\ymy z tapetami...

jutro jeszcze tylko karnisz, roleta i drobiazgi...

i będę miała nową kuchnię !!!!

ojoj
padam

Fajnie, ładnej kuchni to Ci zazdroszczę... :-)
My mamy taką mało apetyczną... A dla mnie kuchnia, z racji tego, że tam się przygotowuje jedzenie i często tewż je, musi być ładniutka i czyściutka. Mamy tylko pomysł na pomalowanie szafek, bo ich kolor jest ble...jakiś brąz z minionej epoki -a to zawsze jakoś tak odświeży i rozjaśni.
No bo nie ma sensu wydawać kasy, skoro będziemy tu mieszkać tylko do grudnia.

a ja sie juz spakowałam do szpitala.....jeju,ale tego sie nazbierało.....torba jakbym jechała na wakacje ...:)

a my zmęczyliśmy wykładzinę, w czwartek przyjada meble - do tego momentu mamy w pokoju łózko, biblioteczkę, komputer i tonę worków. potem układanie w meblach i w okolicach 15 wielkie pranie. już sobie zaklepałam klucz do suszarni na cały tydzień. ;D

ależ jestem dziś wściekła - wczoraj wybiła mnie ze snu koleżanka - zadzwoniła po 22, wcześniej dzwoniła przed 17 i gadała ponad godzinę, cholera mało jej było i dzisiaj o 8:20 zrobiła mi pobudkę, wkurzona jestem jak diabli, bo się nie wyspałam ani ja, ani Krzysiek, na mózg jej chyba padło :mad: :mad: :mad: zapomniałam wyłączyc telefon :mad: :mad: :mad:

osinka - no to się można wściec!
nas też telefon obudził - a w zasadzie 3 pod rząd, ..... ale o 12 ;D ;D ;D

dziś są imieniny Agaty :) :) i mąż właśnie zrobił mi śniadanko do łóżka :laugh:

osinko - a ty dla Twojej małej co zrobiłaś? ;) czy będzie obchodzić w listopadzie?

reklama
koga pisze:
osinka - no to się można wściec!
nas też telefon obudził - a w zasadzie 3 pod rząd, ..... ale o 12  ;D ;D ;D

dziś są imieniny Agaty :) :) i mąż właśnie zrobił mi śniadanko do łóżka :laugh:

osinko - a ty dla Twojej małej co zrobiłaś? ;) czy będzie obchodzić w listopadzie?

Koga!!! Wszystkiego najlepszego z okazji imienin!!!! :) Spełnienia marzeń, spokojnego, krótkiego porodu, grzecznego Bobika, pełni szczęścia w małżeństwie!!! Buziaki :-* :-* :-*

Chodzę zła od rana, musze się powytrzymac, skoro dziś imieninki Agaty! podjadę z Krzysiem do marketu i kupię Jej jakieś ubranko i jakieś smakołyki 8)

Do góry