K
Kasia2301
Gość
Witam! Pisze z nadzieja, ze ktoras z mam mi doradzi. Spidziewam sie drugiego dziecka. Pierwszy syn ma obecnie 2, 5 roku. Od samego poczatko mocno go rozpieszczalam, byl tak wyczekiwanym maluchem. Jest kochanym synkiem, jednak trudno mi teraz pozbyc sie pewnych nawykow. Nie chce popelnic bledu ponownie glownie w jednym przypadku - spanie z mama. Karmilam piersia i bylo mi wygodnie, gdy maly spal ze mna. Tak jest do dzis. Lozeczko jest mu nieznane. Z drugim maluchem chce juz funkcjonowac normalnie. Jak zatem przyzwyczaic od malego spania w lozeczku?
Dodatkowo jeszcze zapytac chialam mam z dwojka malych dzieci, jak ulatwic sobie wykonywanie codziennych czynnosci przy dwojce malych dzieci? Macie jakis sprawdzone akcesoria? Chodzi o spacery, gotowanie, pranie? Moze tula w kuchni z najmlodszym, kiedy trzeba ugotowac i zabawic starszego? Synek byl noszony w tuli i przyznam, ze troche mi to pomagalo, gdy chcial stale byc na moich rekach, a ja musialm ogarnac dom.
Dodatkowo jeszcze zapytac chialam mam z dwojka malych dzieci, jak ulatwic sobie wykonywanie codziennych czynnosci przy dwojce malych dzieci? Macie jakis sprawdzone akcesoria? Chodzi o spacery, gotowanie, pranie? Moze tula w kuchni z najmlodszym, kiedy trzeba ugotowac i zabawic starszego? Synek byl noszony w tuli i przyznam, ze troche mi to pomagalo, gdy chcial stale byc na moich rekach, a ja musialm ogarnac dom.