reklama
Moje humorki już trochę zelżały, podobnie, jak ochota na wodę spod ogórków kiszonych i nudności. Ale ja jestem później w rozwoju ;-) ciążowym. Nie martw się za bardzo, myślę, że to minie, chociaż wiadomo, że to strasznie uciążliwe, sama ze sobą pewnie wytrzymać nie możesz...
elifit
Moderatorka
ja szybko się rozpłakuję, ale taki już urok ciąży.
ja się tylko raz niemal pobeczałam, bo w domu nie było średniomineralizowanej wody mineralnej....
Ja- usta w podkówkę, że nie ma, a pada mocno deszcz i że przecież nie pójdę teraz do sklepu i w ogóle jestem teraz załamana, bo mi się chce i co ja teraz zrobię itd ...
A mąż spojrzał na mnie jak na kretynkę, wstał, zrobił mi mixa z niegazowanej i gazowanej (obie były w domu )- i mówiąc "kocham cię" podał pod nos. Pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło, ale brak średniomineralizowanej w tamtym momencie był niemal jak koniec świata dla mnie:]
więcej grzechów nie pamiętam
Ja- usta w podkówkę, że nie ma, a pada mocno deszcz i że przecież nie pójdę teraz do sklepu i w ogóle jestem teraz załamana, bo mi się chce i co ja teraz zrobię itd ...
A mąż spojrzał na mnie jak na kretynkę, wstał, zrobił mi mixa z niegazowanej i gazowanej (obie były w domu )- i mówiąc "kocham cię" podał pod nos. Pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło, ale brak średniomineralizowanej w tamtym momencie był niemal jak koniec świata dla mnie:]
więcej grzechów nie pamiętam
Nonkatoja
Fanka BB :)
Humorków może aż takich nie mam, ale płaczek się że mnie zrobił. Już nie mówię, że płaczę na głupich filmach, co wcześniej mi się nie zdarzyło. Potrafię się popłakać, bo mój nie zrobił mi kanapki... Ehhh...
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
elifit
Moderatorka
ja sie popłakałam bo m mnie nie chce wziąć na zakupy w meblowymHumorków może aż takich nie mam, ale płaczek się że mnie zrobił. Już nie mówię, że płaczę na głupich filmach, co wcześniej mi się nie zdarzyło. Potrafię się popłakać, bo mój nie zrobił mi kanapki... Ehhh...