G
gość2.14
Gość
jeżeli by robili badanie z krwi na pewno miałabyś to na wypisie ze szpitala. Ja miałam każde badanie uwzględnione w wypisie.
Dokladnie przy wypisie dołączają wyniki. Mi się miesiąc utrzymywała jak nie dłużej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jeżeli by robili badanie z krwi na pewno miałabyś to na wypisie ze szpitala. Ja miałam każde badanie uwzględnione w wypisie.
A po jakim czasie przyszła?U mnie spadła z przyjściem okresu z 1300 bach na 0.Dokladnie przy wypisie dołączają wyniki. Mi się miesiąc utrzymywała jak nie dłużej.
W DE nie dająDokladnie przy wypisie dołączają wyniki. Mi się miesiąc utrzymywała jak nie dłużej.
Cykl był wydłużony o 10dni.A po jakim czasie przyszła?
W DE nie dają
A kiedy mniej więcej od poronienia dostałaś @?U mnie spadła z przyjściem okresu z 1300 bach na 0.
U mnie okres był jednocześnie poronieniem bo to był wczesny etap.A kiedy mniej więcej od poronienia dostałaś @?
U mnie okres był jednocześnie poronieniem bo to był wczesny etap.
To była prawidłowa @ w jej trakcie beta była już 0.Chodzi o te prawidłowa @, juz po spadku bety.
Ja pamiętam, że różnie od 4 tygodni do 6 tygodni nawet. Coś takiego.
Zobacz czy nie masz info na wypisie, powinno być.Nie wiem jaki miałam poziom przed zabiegiem. Prawdopodobnie prawdziwi w szpitalu, ale mi nie podali.