reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jajeczka gorszej jakosci?

Loli05

Fanka BB :)
Hej dziewczyny,mam pytanie odnoscie jajeczek po stymulacji clo.Gdzies na jakims forum przeczytalam ze takie jajeczka sa gorszej jakosci i jak juz sie uda zaplodnic to i tak moga byc wady lub problemy ..co myslicie?ktos ma jakies informacje?dziekuje

reklama
Ja jestem po stymulacją clo. Dziecko zdrowe więc chyba jajeczko było normalnej jakości
Hej,a po ktorym razie zaszlas?pamietasz czy mialas monitoring i jakie byly pecherzyki?ja dzis mialam usg i w 12dc mam 16 mm i 13 mm pecherzyki,to takie najwieksze bo ogolnie mam jeszcze duzo mniejszych ale nie dostane zastrzyku bo mieszkam w uk i to i na bajka,i mam nadzieje ze same pekna.pozdrawiam:)

Hej,a po ktorym razie zaszlas?pamietasz czy mialas monitoring i jakie byly pecherzyki?ja dzis mialam usg i w 12dc mam 16 mm i 13 mm pecherzyki,to takie najwieksze bo ogolnie mam jeszcze duzo mniejszych ale nie dostane zastrzyku bo mieszkam w uk i to i na bajka,i mam nadzieje ze same pekna.pozdrawiam:)
Jasne że pamiętam mój pęcherzyk miał 16 mm i był malutki ale bardzo ładny i dostałam zastrzyk. W pierwszym cyklu nam się udało ☺️

Moje pierwsza ciąża też była po stymulacji Clo , mój pęcherzyk miał 20 mm. Udało się za pierwszym razem a teraz ma prawie 1,5 roku i słodko śpi w łóżeczku[emoji846]

Ja tez mialam obawy. Biore 3 cykl. Ale ten wpomagany zastrzykiem + pregnyl. Dostałam w 7dc. A w 8dc owulacja. Jajeczko 25mm. Teraz czekam...
A ja wasze starania po clo ?

Do góry