Tak wiem. Lekarz nam też mówił że dopiero po 3 miesiącach ponownie zrobić badania.Niech już dobie bierze ten Fertilman. Nie zaszkodzą, a conajmniej 3 miesiące trzeba brać żeby był jakikolwiek efekt.
reklama
Ale on musi zrobić badania przed braniem leków i po nich. Badania ma w maju.Też bym już teraz włączała bo też słyszałam, że na efekt trzeba trochę poczekać.
Nie rozumiem po co czekać do maja na badania podstawowe. Te z krwi? Czy nasienia?Ale on musi zrobić badania przed braniem leków i po nich. Badania ma w maju.
mylenne
Fanka BB :)
Dla mnie też nie ma sensu bo jeśli wiadomo po iui, że nasienie jest słabe to chyba warto jak najszybciej włączyć suplementację żeby je poprawić.Nie rozumiem po co czekać do maja na badania podstawowe. Te z krwi? Czy nasienia?
A do czasu badań jeszcze nic się nie poprawi jakoś spektakularnie.
A jak Ty się czujesz kochana w ogóle?Dla mnie też nie ma sensu bo jeśli wiadomo po iui, że nasienie jest słabe to chyba warto jak najszybciej włączyć suplementację żeby je poprawić.
Maz musi zrobić badania. Dopiero po nich ma brać leki i ponownie badania. Jest umówiony na maja. Ma brać leki 3 miesiące.Dla mnie też nie ma sensu bo jeśli wiadomo po iui, że nasienie jest słabe to chyba warto jak najszybciej włączyć suplementację żeby je poprawić.
mylenne
Fanka BB :)
Ok zrobicie oczywiście jak uważacie i zgodnie z tym co zalecił lekarz Nie odbieraj tego absolutnie jako złośliwość, staramy się doradzić, ale ze swojego doświadczenia jeśli trzymalibyśmy się harmonogramu Pani doktor to dopiero przystępowalibyśmy chyba do inseminacjiMaz musi zrobić badania. Dopiero po nich ma brać leki i ponownie badania. Jest umówiony na maja. Ma brać leki 3 miesiące.
P.s. Fertilman to suplement diety, nie lek Chyba, że mąż ma przepisane jeszcze coś jeszcze.
Rosnę i puchnęA jak Ty się czujesz kochana w ogóle?
W międzyczasie bobas zmienił płeć z dziewczynki na chłopaka Więc wesoło mieliśmy ale najważniejsze, że jesteśmy już po 2 prenatalnych i wszystko jest ok, synek zdrowo się rozwija i rośnie
Nie. Ma tylko ten jeden lek. Więc poczekam. Zrobimy badanie przed braniem leków i poDla mnie też nie ma sensu bo jeśli wiadomo po iui, że nasienie jest słabe to chyba warto jak najszybciej włączyć suplementację żeby je poprawić.
Jejku ale to leci… Niezły psikus, ale najważniejsze, że malutki zdrowy Jejku a nasza już 2 latka skończyła ostatnioOk zrobicie oczywiście jak uważacie i zgodnie z tym co zalecił lekarz Nie odbieraj tego absolutnie jako złośliwość, staramy się doradzić, ale ze swojego doświadczenia jeśli trzymalibyśmy się harmonogramu Pani doktor to dopiero przystępowalibyśmy chyba do inseminacji
P.s. Fertilman to suplement diety, nie lek Chyba, że mąż ma przepisane jeszcze coś jeszcze.
Rosnę i puchnę
W międzyczasie bobas zmienił płeć z dziewczynki na chłopaka Więc wesoło mieliśmy ale najważniejsze, że jesteśmy już po 2 prenatalnych i wszystko jest ok, synek zdrowo się rozwija i rośnie
reklama
Jasne jak uważacie, my możemy tylko doradzić, a każdy decyduje samNie. Ma tylko ten jeden lek. Więc poczekam. Zrobimy badanie przed braniem leków i po
Podziel się: