reklama
Dokładnie, dawaj znać jak tam dzidzius i Twoja szyjka@hername czekamy na wieści
Hello. Ja dzis miałam znowu multum atrakcji. Wylądowałam na IP po wizycie u swojej Doktor, z podejrzeniem tachykardii u Dzidzi i wizja indukcji porodu w przypadku niedotlenienia. Na IP dwukrotne ktg plus badanie usg I zapisy prawidłowe, wiec nie było wskazań do hospitalizacji.
Szyjka u mojej Doktor 1cm i zamknięta, na IP po badaniu palpacyjnym 1,5cm rozwarcia...
Jesteśmy w domu, wykończone dzisiejszym dniem! Staram się uspokoic i odnaleźć pozytywy, bo dzis jestem wypompowana!
Dzięki za troske, oby urodzic i nie oszalec!
Szyjka u mojej Doktor 1cm i zamknięta, na IP po badaniu palpacyjnym 1,5cm rozwarcia...
Jesteśmy w domu, wykończone dzisiejszym dniem! Staram się uspokoic i odnaleźć pozytywy, bo dzis jestem wypompowana!
Kropka3333
Fanka BB :)
O kuuurczeeeHello. Ja dzis miałam znowu multum atrakcji. Wylądowałam na IP po wizycie u swojej Doktor, z podejrzeniem tachykardii u Dzidzi i wizja indukcji porodu w przypadku niedotlenienia. Na IP dwukrotne ktg plus badanie usg I zapisy prawidłowe, wiec nie było wskazań do hospitalizacji.
Bozeeee ile atrakcji ale wiesz może te Twoje przeżycia ciążowe są dlatego ze dzidzius urodzi się i będzie dzieckiem idealnym bez jakis kolek , bóli, chorób itp to sobie odpoczniesz;pHello. Ja dzis miałam znowu multum atrakcji. Wylądowałam na IP po wizycie u swojej Doktor, z podejrzeniem tachykardii u Dzidzi i wizja indukcji porodu w przypadku niedotlenienia. Na IP dwukrotne ktg plus badanie usg I zapisy prawidłowe, wiec nie było wskazań do hospitalizacji.
Moja babcia tak mowi o tacie ze ona to sie nudziła jak się urodził bo jadł i spał i żadnych problemów nie bylo
O kurcze to się działo ty to masz przeżycia no ale dobrze że jest okHello. Ja dzis miałam znowu multum atrakcji. Wylądowałam na IP po wizycie u swojej Doktor, z podejrzeniem tachykardii u Dzidzi i wizja indukcji porodu w przypadku niedotlenienia. Na IP dwukrotne ktg plus badanie usg I zapisy prawidłowe, wiec nie było wskazań do hospitalizacji.
Be_More_Happy
Hej O matko współczuje , ale stresu i strachu się "najadłaś" . Najważniejsze,że jest wszystko dobrze i dobrze, że Cię zbadali. Już Kochana chwileczka i będziecie razem Spokojne, że macie siebie .Hello. Ja dzis miałam znowu multum atrakcji. Wylądowałam na IP po wizycie u swojej Doktor, z podejrzeniem tachykardii u Dzidzi i wizja indukcji porodu w przypadku niedotlenienia. Na IP dwukrotne ktg plus badanie usg I zapisy prawidłowe, wiec nie było wskazań do hospitalizacji.
Ostatnia edycja:
Be_More_Happy
No właśnie @hername może jak córeczka się urodzi będzie oazą spokoju, tego życzę Hehe to babcia z tatą miała dobrze A później też tata był taki grzeczny czy dał popalić jak zaczął chodzić ?Bozeeee ile atrakcji ale wiesz może te Twoje przeżycia ciążowe są dlatego ze dzidzius urodzi się i będzie dzieckiem idealnym bez jakis kolek , bóli, chorób itp to sobie odpoczniesz;p
Moja babcia tak mowi o tacie ze ona to sie nudziła jak się urodził bo jadł i spał i żadnych problemów nie bylo
To coś podobnie jak u nas bo u nas Pawełek nawet raz długo nie płakał Jak głodny i robię mleko to skomli albo krzyczy a jak dostanie już mleczko to błogi stan Jak niewiele do szczęścia potrzebne
reklama
No mam taką nadzieję, Pchła tak dzielnie walczy, że już jestem z niej mega dumna! Obala wszystkie wizję lekarzy, które straszą RodzicowBozeeee ile atrakcji ale wiesz może te Twoje przeżycia ciążowe są dlatego ze dzidzius urodzi się i będzie dzieckiem idealnym bez jakis kolek , bóli, chorób itp to sobie odpoczniesz;p
Podziel się: