Na spokojnie, jeszcze nic nie wiadomo. Domyślam się że jesteś zmęczona czekaniem, każda z nas przez to przechodziła. Ja co iui miałam nadzieję, a 4 były nieudane. Nie ma reguły. Uszy w góręOdpoczywam cały dzień prawie . Nie chcę nawet myśleć że coś jest nie tak bo się denerwuje . Wiem że to dopiero pierwsza IUI ale miałam nadzieję że już po tak długiej walce w końcu będzie ok i może się uda a tu takie coś. Wiadomo nic jeszcze nie przesadzone ale jakoś nie mam już wiary
reklama
Staram sięJesteś silna babka, nie podłamuj się!
Czasmi jest taka przyczyna, ze trzeba próbować innych metod. Ja miałam 6 miesięcy z rzędu piekna owu z kilkoma pęcherzykami a i tak nic. Gdzie oboje wyniki super. Naprawdę nie ma reguły.Dziękuję proboje ale coraz częściej emocję sięgają gore nie wiem jak już sobie z tym radzić z miesiąca na miesiąc a tu nie chce w żaden sposób zaskoczyć
Dokladnie! Każda z nas zaczynała w ten sam sposóbWiem, że nie jest łatwo, że są chwile zwątpienia... ale pomyśl, że jeszcze wszystko przed Wami, szanse nie są wyczerpane. Ja po mojej trzeciej nieudanej IUI nadal wierzę. Wystarczy spojrzeć na ilość mam w wątkach i IVF !
No niestety nie ma żeby to było bardziej jakoś pewne że się uda a to jak loteria . Staram się je mieć i pozytywne myśliNa spokojnie, jeszcze nic nie wiadomo. Domyślam się że jesteś zmęczona czekaniem, każda z nas przez to przechodziła. Ja co iui miałam nadzieję, a 4 były nieudane. Nie ma reguły. Uszy w górę
IUI ma niestety niska skutecznosc, ale... jednak coniektorym się udajeNo niestety nie ma żeby to było bardziej jakoś pewne że się uda a to jak loteria . Staram się je mieć i pozytywne myśli
Moja owu też była super pecherzyk 20 mm męża wyniki są dobre. No i w sumie to pierwszy cykl na udrożnionym jajowodzie . Jedynie co mnie jeszcze blokuje to brak sluzu ale podobno często jest tak że clo go blokujeCzasmi jest taka przyczyna, ze trzeba próbować innych metod. Ja miałam 6 miesięcy z rzędu piekna owu z kilkoma pęcherzykami a i tak nic. Gdzie oboje wyniki super. Naprawdę nie ma reguły.
Duza dziewczynka... kurcze no ale tego lezenia Ci już malo zostało na szczęście, i dzidzius chce Cie szybciej poznaćHej Laseczki
Nadaje znowu z pozycji leżącej i tak jeszcze 2tyg
My już po wizycie, Pchełka ma niecałe 2800g, szyjka trochę mniej, bo ok 1.2cm także musimy donosić na leżąco.
Wszystko z ciaza w porządku, Afi ponad 15, ułożenie główka do dołu, już jest dość nisko, wiec chyba jej spieszno na świat.
Kolejna wizyta 20 lipca, ale Doktor nie wie, czy dotrzemy.. także...
Jakieś polecajki na netflix?
A na netflixie ostatnio ogladam Umbrella Academy bo nowy sezon wyszedl
Oo super to byloSposób na morderstwo
reklama
To tym bardziej trzeba być dobrej myśli a może się uda mimo jakiegoś dziwnego bolu tak czy inaczej trzymam kciukiMoja owu też była super pecherzyk 20 mm męża wyniki są dobre. No i w sumie to pierwszy cykl na udrożnionym jajowodzie . Jedynie co mnie jeszcze blokuje to brak sluzu ale podobno często jest tak że clo go blokuje
Podziel się: