reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Hej Laseczki :)
Nadaje znowu z pozycji leżącej i tak jeszcze 2tyg😂😂
My już po wizycie, Pchełka ma niecałe 2800g, szyjka trochę mniej, bo ok 1.2cm także musimy donosić na leżąco.
Wszystko z ciaza w porządku, Afi ponad 15, ułożenie główka do dołu, już jest dość nisko, wiec chyba jej spieszno na świat.
Kolejna wizyta 20 lipca, ale Doktor nie wie, czy dotrzemy.. także...
Jakieś polecajki na netflix😂😂?
Hej 😘 o szykuje się duża Dzidzia 🥰 Przykro mi, że musisz leżeć dalej ale już bliżej niż dalej .Teraz z resztą takie upały, że nawet lepiej w domu . Ja z Netflixa nic niestety nie polecę bo narazie zawiesiłam Netflix bo tak nie miałabym kiedy oglądać teraz. Pewnie na zimę wrócę do niego ☺️ale na forum zawsze znajdę czas żeby zajrzeć tu podczas drzemek Synusia ☺️ Kochana a który to tydzień u Ciebie teraz ?

Hej 😘 o szykuje się duża Dzidzia 🥰 Przykro mi, że musisz leżeć dalej ale już bliżej niż dalej .Teraz z resztą takie upały, że nawet lepiej w domu . Ja z Netflixa nic niestety nie polecę bo narazie zawiesiłam Netflix bo tak nie miałabym kiedy oglądać teraz. Pewnie na zimę wrócę do niego ☺️ale na forum zawsze znajdę czas żeby zajrzeć tu podczas drzemek Synusia ☺️ Kochana a który to tydzień u Ciebie teraz ?
Taaaak, ale Doktor mówi, że dobrze, bo jak planuje wyjść szybciej to będzie Jej łatwiej. Oby!
Leze, leze.. nie ma wyjścia to już tylko 2tyg a chciałabym donosić.
Ja teraz w piątek kończę 35tc, wiec ciaza już bezpieczna raczej. Na szczęście, bo taki strach mam od 28tc.
Super, że do nas zaglądasz. Jak nocki? Wysypiasz się? 😘

Cześć dziewczyny :)
Dziś odebrałam wyniki nasienia męża i są fatalne...
Zapewne będziemy na dniach szukać jakiegoś androloga.
Ale mam parę pytań.
Czy któraś z Was podeszła do iui przy bezpłodności męża? Czytałam, że jest ten cały bank.
Jak to wszystko wygląda.
Dziękuję.

Hej dziewczyny jestem po pierwszej IuI zrobionej miesiac po drożności jajowodow z czego jeden udało się udroznic . Przed IUI zrobiłam sobie zaszczyk z Ovitrelle dzisiaj jest 5 dzień od zaszczyku a ja mam wrażenie że moje jajniki i brzuch momentami ma rozsadzić. Miała któraś tak czy jest to skutek zaszczyku ? Już sama nie wiem co robić bol jest momentami okropny

Hej dziewczyny jestem po pierwszej IuI zrobionej miesiac po drożności jajowodow z czego jeden udało się udroznic . Przed IUI zrobiłam sobie zaszczyk z Ovitrelle dzisiaj jest 5 dzień od zaszczyku a ja mam wrażenie że moje jajniki i brzuch momentami ma rozsadzić. Miała któraś tak czy jest to skutek zaszczyku ? Już sama nie wiem co robić bol jest momentami okropny
Hej. Zgłoś to lekarzowi, to raczej nie jest normalne, żebyś tak reagowała na zastrzyk. Może jakaś reakcja alergiczna, bo gdyby doszło do zapłodnienia i zagnieżdżenia w złym miejscu to chyba za szybko.

reklama
Hej. Zgłoś to lekarzowi, to raczej nie jest normalne, żebyś tak reagowała na zastrzyk. Może jakaś reakcja alergiczna, bo gdyby doszło do zapłodnienia i zagnieżdżenia w złym miejscu to chyba za szybko.
Pisałem już jeśli bol nie ustanie w ciągu 2 dni mam się zgłosić do kliniki . Miałam nadzieję że może w końcu uda się mieć upragnioną dzidzie ale po tych bólach mam już wątpliwości czy mogło coś tego wyjść

Do góry