reklama
Gratulacje dla Was, dla boskiego Stasia i super dzielnej MamyStaś pozdrawia wszystkie ciocie i dziękuję za mocne kciuki przyszedł na świat o 11:31, waga 3280 i 55cm. Cyca pięknie złapał i siara poszła
Karola z nadzieją
Fanka BB :)
Gratulacje!!Staś pozdrawia wszystkie ciocie i dziękuję za mocne kciuki przyszedł na świat o 11:31, waga 3280 i 55cm. Cyca pięknie złapał i siara poszła
GratulacjeStaś pozdrawia wszystkie ciocie i dziękuję za mocne kciuki przyszedł na świat o 11:31, waga 3280 i 55cm. Cyca pięknie złapał i siara poszła
Kropka3333
Witamy królewiczaStaś pozdrawia wszystkie ciocie i dziękuję za mocne kciuki przyszedł na świat o 11:31, waga 3280 i 55cm. Cyca pięknie złapał i siara poszła
Mamusiu, byłaś bardzo dzielna!
Życzę Wam dużo siły i zdrowia
PałkaZapałka
Ja uważam że to wszystko robi papkę w głowie i stresuje. W ciąży się zabrałam za książkę ale jak przeczytałam że zwierzęta to zagrożenie to przestałam. Żadnych mam nie-ginekolog, żadnych zaufaj tej czy tamtej, stop. Na szkołę rodzenia też o wielu potrzebnych rzeczach nie mówili u mnie. Bardzo nastawione na porod naturalny na karmienie piersią co z perspektywy czasu uważam że było krzywdzace dla takich jak ja:nie rodzących i nie karmiących.Ja właśnie mam mega mętlik w głowie przez to oglądanie webinarow, youtubow itp, w lipcu ide na szkole rodzenia to pewnie też będą mieć inne teorie odnośnie pielęgnacji
PałkaZapałka
Ej ja w kąpieli machnęłam niechcący reczniczkiem do mycia po brzuchu i sru! Poleciał do wodyTEN pępek mnie stresuje! dzięki!
PałkaZapałka
Na pewno!Cześć dziewczyny dzisiaj robiłam betę po 2 transferze i niestety 10 dni po transferze beta poniżej 2,3 w kolejny cyklu następna próba może u nas jest do trzech razy sztuka
PałkaZapałka
A pomysł jak rodziła cię mama jak nie było wcale USG? Na spokojnie...A ja się trochę zmartwiłam, pisałam z koleżanką która miesiąc temu rodziła w tym szpitalu w którym ja będę rodzić. Napisała, że jej USG przed porodem nie robili nie wiem dlaczego może że chodziła do lekarza,który pracuje w tym szpitalu i jak widzieli że od niego....ja chodziłam do ginekolog spoza szpitalem. Martwi mnie to bo skąd mam wiedzieć ile Synek waży jak od 20 maja do 3 czerwca ponoć przybrał 600 gram ważył wtedy 3,6 kg . Moja ginekolog stwierdziła że widać po USG , że duże dziecko . A jak teraz waży powyżej 4kg... A mój Mały zawsze na USG jeszcze miał rękę przy główce. Ta koleżanka napisała że jej córka też miała rączkę przy główce i ja nacieli ale Mała miała ok 3 kg. A jak u mnie ok. 4 kg i jeszcze rączka przy główce. No mam nadzieję,że zrobią te USG
reklama
PałkaZapałka
Ja kąpałam przez pierwsze dwa tygodnie co 2 dzień, potem już codziennie, układaliśmy rutynę dnia, do dziś się staramy trzymać jej jakąś dzienna rutynę.Ja jak nie kąpałam, a na początku co kolka dni, to tak czy siak codzienną pielęgnacje zachowywałam
Podziel się: