reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dokladnie tak, najważniejsze, że coś z tym robicie, a nie czekacie, aż zaskoczy cudem, bo czasami tym cudom trzeba troszkę pomóc, a szkoda tracić czas😀
Chociaz po 1,5 roku na forum się naczytalam tez o tych różnych cudach naturalnych ciaz gdzie ani iui ani inv nie udawały się a tu nagle ciaza😁 jak u @Karola z nadzieją ostatnio:):):)

Chociaz po 1,5 roku na forum się naczytalam tez o tych różnych cudach naturalnych ciaz gdzie ani iui ani inv nie udawały się a tu nagle ciaza😁 jak u @Karola z nadzieją ostatnio:):):)
Taaaak! U mnie 4 inseminacje, 3 transfery in vitro, 3 ciąże biochemiczne, a teraz pierwszy cykl starań naturalnych i ciąża 💜 dziś 10+2 💜 dobre nastawienie i wiara to połowa sukcesu :)

Nie mysl w ten sposób, to normalne u każdej z nas. Kiedyś usłyszałam mądre stwierdzenie, że gdyby człowiek nie miał nadzieji, że się uda, to po co miałby to robić? Ja się tego trzymałam i co cykl odstawiałam tatara 😅
Super, że masz kolejne możliwości, a reszta to już czas. Trzymam kciuki :)
Pamiętaj, im większa góra, tym piękniejsze widoki 😉❤️ niech ta myśl daje Wam siłę dziewczyny. A oto moje widoki, Wy też takie będziecie miały, tylko trochę cierpliwości 🙂

Załączniki

• c3d2cfde-419d-4478-b285-d33171cfe753.jpg
    c3d2cfde-419d-4478-b285-d33171cfe753.jpg
    71,2 KB · Wyświetleń: 52
reklama
Do góry