Dokładnie kiedys się uda, trzeba tylko byc cierpliwym i się nie poddawaćW sumie prawda :-) trzeba wierzyć, że kiedyś się uda. Jak nie po iui to jest jeszcze invitro
reklama
Chociaz po 1,5 roku na forum się naczytalam tez o tych różnych cudach naturalnych ciaz gdzie ani iui ani inv nie udawały się a tu nagle ciaza jak u @Karola z nadzieją ostatnioDokladnie tak, najważniejsze, że coś z tym robicie, a nie czekacie, aż zaskoczy cudem, bo czasami tym cudom trzeba troszkę pomóc, a szkoda tracić czas
Be_More_Happy
Fanka BB :)
Dokładnie akurat świętuje przy kawce a wieczorem "wyciągam" mojego narzeczonego na spacerSuper wieści, bardzo się cieszę, że wszystko u Was zgodnie z planem. Maluch ma super wagę, także tylko świętować Mamuśka..
Karola z nadzieją
Taaaak! U mnie 4 inseminacje, 3 transfery in vitro, 3 ciąże biochemiczne, a teraz pierwszy cykl starań naturalnych i ciąża dziś 10+2 dobre nastawienie i wiara to połowa sukcesuChociaz po 1,5 roku na forum się naczytalam tez o tych różnych cudach naturalnych ciaz gdzie ani iui ani inv nie udawały się a tu nagle ciaza jak u @Karola z nadzieją ostatnio
Magnolia89
Początkująca w BB
Gratulacje!! Rośnijcie zdrowo ;-)Taaaak! U mnie 4 inseminacje, 3 transfery in vitro, 3 ciąże biochemiczne, a teraz pierwszy cykl starań naturalnych i ciąża dziś 10+2 dobre nastawienie i wiara to połowa sukcesu
eij
Pamiętaj, im większa góra, tym piękniejsze widoki niech ta myśl daje Wam siłę dziewczyny. A oto moje widoki, Wy też takie będziecie miały, tylko trochę cierpliwościNie mysl w ten sposób, to normalne u każdej z nas. Kiedyś usłyszałam mądre stwierdzenie, że gdyby człowiek nie miał nadzieji, że się uda, to po co miałby to robić? Ja się tego trzymałam i co cykl odstawiałam tatara
Super, że masz kolejne możliwości, a reszta to już czas. Trzymam kciuki
Załączniki
eij
I to są kurde prawdziwe cuda kto nie wierzy niech uwierzyTaaaak! U mnie 4 inseminacje, 3 transfery in vitro, 3 ciąże biochemiczne, a teraz pierwszy cykl starań naturalnych i ciąża dziś 10+2 dobre nastawienie i wiara to połowa sukcesu
Kropka3333
Wy to wogole system rozwaliliście za to kruszynka jest baaardzo dzielna ❤❤❤❤Taaaak! U mnie 4 inseminacje, 3 transfery in vitro, 3 ciąże biochemiczne, a teraz pierwszy cykl starań naturalnych i ciąża dziś 10+2 dobre nastawienie i wiara to połowa sukcesu
Karola z nadzieją
I to są kurde prawdziwe cuda kto nie wierzy niech uwierzy
Tak, to jest naprawdę cud na który czekaliśmy a myśle ze historia jest bardzo pokrzepiająca dla wielu sama kiedyś takie czytałam z wielka nadziejaWy to wogole system rozwaliliście za to kruszynka jest baaardzo dzielna ❤❤❤❤
reklama
Karola z nadzieją
Piękne te Twoje widokiPamiętaj, im większa góra, tym piękniejsze widoki niech ta myśl daje Wam siłę dziewczyny. A oto moje widoki, Wy też takie będziecie miały, tylko trochę cierpliwości
Podziel się: