reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Gratulacje bety i oby wszystkim się udało tak jak o tym mażą :)
Ja dziś 10 dpo i 10 dni po iui
W poniedziałek idę na bete ,
Od poniedziałku bardzo tkliwe sutki, nigdy tak nie miałam, stanik mi aż strasznie przeszkadza a dziś straszne skurcze w dole brzucha l takie jak na @, ale nawet gdyby na @ jeszcze kilka dni czasu jest.
Nie wkręcam sobie niczego, to moje 1 iui po 2 latach przerwy w staraniach z klinika więc zbytnio nie liczę że się uda za 1 razem.
Trzymam kciuki za piękną betę ✊✊ a może akurat pierwsza inseminacja będzie tą szczęśliwą ☺️ Myśl pozytywnie 😘

reklama
Gratulacje bety i oby wszystkim się udało tak jak o tym mażą :)
Ja dziś 10 dpo i 10 dni po iui
W poniedziałek idę na bete ,
Od poniedziałku bardzo tkliwe sutki, nigdy tak nie miałam, stanik mi aż strasznie przeszkadza a dziś straszne skurcze w dole brzucha l takie jak na @, ale nawet gdyby na @ jeszcze kilka dni czasu jest.
Nie wkręcam sobie niczego, to moje 1 iui po 2 latach przerwy w staraniach z klinika więc zbytnio nie liczę że się uda za 1 razem.
Trzymam kciuki ✊🙂

Dziewczyny właśnie jestem po robieniu testu jeny ale się stresowałam . Myślałam, że lipa aleeee jest DRUGA KRESKA 😍😍😍😍 jeszcze słaba ale jest nie da się jej nie zauważyć ♥️ Radość miesza się ze strachem ale muszę mieć nadzieję ☺️
GRATULACJE 💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙
Bardzo sie ciesze i zycze pieknej betusi i zdrowej spokojnej ciazy.
To nam pieknie piateczek rozpoczelas! Petarda 😁😁😁

reklama
Do góry