krzycz z całych sił!!! Wyrzucić całą złość.Dzięki dziewczyny za wsparcie, idę pić. Mam dość. Poziom frustracji sięgnął zenitu w tym momencie. Tyle złości w sobie dawno nie miałam
Tak cholernie mi przykro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
krzycz z całych sił!!! Wyrzucić całą złość.Dzięki dziewczyny za wsparcie, idę pić. Mam dość. Poziom frustracji sięgnął zenitu w tym momencie. Tyle złości w sobie dawno nie miałam
Szybko się zregenerowałas fizycznie po laparo?No ja właśnie też chcę na NFZ tyle że samo histero, laparo dopiero co miałam
Przykro megaDziewczyny, 4 porażka
W miarę chyba (nie mam porównania) szwy mi się trochę słabo goiły po jednej stronie ale po ok 3 tyg było już ok.Szybko się zregenerowałas fizycznie po laparo?
Nawet nie wiesz jak bardzo jest mi przykro...jak bardzo jestem zła na ta niesprawiedliwość... Jak strasznie mi źle z tym, bo nasze historie są takie podobnenprzez co twoja historia jest mi tak bliska... Aż się splakalam. Strasznie mocno cię przytulamDziewczyny, 4 porażka
Czy korzystacie cały czas z tego samego nasienia ? Może warto zmienić..Dziewczyny strasznie dziękuję za Wasze słowa, naprawdę dużo dają. Wróciłam właśnie, nie powiem, trochę wypiłam i nawet na chwilę pomogło, ale jak przekroczyłam próg mieszkania, od razu plzy płynęly jak grochy. Nic nie poradzę, muszę sobie z tym poradzić. Wiecie co mnie przeraża najbardziej, że naprawdę myślałam że to się uda, wierzyłam w to w całych sił. A teraz.... Taraz wiem że zostały nam ostatnie dwie próby.... I później będę musiała odpuścić bo nie mamy już pieniędzy na in vitro.... Nie było tego w ogóle w planach,bo w końcu ja zdrowa, nasienie dawcy, co może pójść nie tak?.... A jednak. Dobija mnie fakt że ograniczają nas tylko pieniądze....
Inne nasienie mieliśmy. W sumie to już 3 dawca byłCzy korzystacie cały czas z tego samego nasienia ? Może warto zmienić..
Bardzo mi przykroDziewczyny strasznie dziękuję za Wasze słowa, naprawdę dużo dają. Wróciłam właśnie, nie powiem, trochę wypiłam i nawet na chwilę pomogło, ale jak przekroczyłam próg mieszkania, od razu plzy płynęly jak grochy. Nic nie poradzę, muszę sobie z tym poradzić. Wiecie co mnie przeraża najbardziej, że naprawdę myślałam że to się uda, wierzyłam w to w całych sił. A teraz.... Taraz wiem że zostały nam ostatnie dwie próby.... I później będę musiała odpuścić bo nie mamy już pieniędzy na in vitro.... Nie było tego w ogóle w planach,bo w końcu ja zdrowa, nasienie dawcy, co może pójść nie tak?.... A jednak. Dobija mnie fakt że ograniczają nas tylko pieniądze....