mikisia124
Zaangażowana w BB
kolorku proszę o dopisanie mnie 7,01 3iui a 21.07 testowanieMyślę że tak[emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kolorku proszę o dopisanie mnie 7,01 3iui a 21.07 testowanieMyślę że tak[emoji4]
Ale ekstra! Trzymam kciukiHej dziewczyny trochę musiałam odpocząć po 2iui już mieliśmy dać sobie spokój ale na spontanicznie tel w poniedziałek dziś na szybko test na covid popołudniu klinika kalendarz owu pokazywał na pt więc grafik ułożony i szok lekarz insiminacje zaplanował na czwartek w pracy udało się zamienić spontanicznie w tym cyklu
Jak wpiszesz w google ‚comparison of gonal f and puregon’ to wyskakuje parę artykułów z konkretnymi procentami uzyskanych ciąż (chciałam wkleić link, ale mi nie wychodzi). Wygląda na to, że są bardzo podobne, może na baaardzo nieznaczną korzyść GonaluKobietki, co do leków..
Czym byłyście stymulowane przed punkcją do in vitro?
Ja przy pierwszej procedurze Gonal F, a przy drugiej Puregon.. Trochę się martwię, bo Puregon wydaje mi się gorszym lekiem
Kobietki, co do leków..
Czym byłyście stymulowane przed punkcją do in vitro?
Ja przy pierwszej procedurze Gonal F, a przy drugiej Puregon.. Trochę się martwię, bo Puregon wydaje mi się gorszym lekiem [emoji19]
Miałam nadzieję, że wróciszCześć dziewczyny, minął miesiąc od mojego ostatniego wpisu, musiałam trochę odpocząć i poukładać sobie wszystko w głowie. Zdecydowaliśmy z mężem że wykorzystamy max inseminacji czyli jeszcze 3 próby nam zostały.... W styczniu jeśli się uda podejdziemy do 4 AID. Ps. Witam wszystkie nowe dziewczyny, bo widzę że trochę nas tu przybyło
Szansa jest ale jeśli go nie będzie to nie znaczy że się nie pojawi. U mnie pojawił się późno w sumie.Widzę rozkminke nad lekami mnie to te dobijało totalnie. Co wizyta w aptece to 300 zł. W tym udanym cyklu łącznie na wszystko z wizytami wydałam 3000 zł. A to była zwykła stymulacja. Ale widok bety 18tysiecy wynagrodził wszystko.
Dziewczyny czy jak 31 miałam pęcherzyk z zoltkowym. To po tygodniu po przekroczeniu bety 20 000 będę już widzieć zarodek? Jest na to szansa ?
Czyli kiedy?Szansa jest ale jeśli go nie będzie to nie znaczy że się nie pojawi. U mnie pojawił się późno w sumie.
To super, że tak spontanicznie do 3 razy sztukaHej dziewczyny trochę musiałam odpocząć po 2iui już mieliśmy dać sobie spokój ale na spontanicznie tel w poniedziałek dziś na szybko test na covid popołudniu klinika kalendarz owu pokazywał na pt więc grafik ułożony i szok lekarz insiminacje zaplanował na czwartek w pracy udało się zamienić spontanicznie w tym cyklu
Oby spontaniczne działanie przyniosło oczekiwany maleńki efekt Jutro wielki dzienHej dziewczyny trochę musiałam odpocząć po 2iui już mieliśmy dać sobie spokój ale na spontanicznie tel w poniedziałek dziś na szybko test na covid popołudniu klinika kalendarz owu pokazywał na pt więc grafik ułożony i szok lekarz insiminacje zaplanował na czwartek w pracy udało się zamienić spontanicznie w tym cyklu