Ja tez miałam, bez tego inseminacja nie ma sensu, zreszta u mnie z uwagi na przebyte cc lekarka przed podaniem stymulacji kazała sprawdzić mi drożnośćDziewczyny, jeszcze jedno pytanie.. Czy przed inseminacją miałyście drożność jajowodów?
reklama
MamaZblizną
Fanka BB :)
Teraz w tych czasach myślę, że ciężko będzie się dostać na takie badanie..Ja tez miałam, bez tego inseminacja nie ma sensu, zreszta u mnie z uwagi na przebyte cc lekarka przed podaniem stymulacji kazała sprawdzić mi drożność
I co Ci wyszło jajowody drożne?
Przepraszam ja nie w temacie.. Inseminacja się udała?
Ja robiłam prywatnie w klinice , nie ma problemu, żeby zrobili w czasie zarazy robiłam w sierpniu. Jajowody drożne choć kontrast przepływał z oporami, inseminacja niestety nie udanaTeraz w tych czasach myślę, że ciężko będzie się dostać na takie badanie..
I co Ci wyszło jajowody drożne?
Przepraszam ja nie w temacie.. Inseminacja się udała?
Mam nadzieje , ze w styczniu sie uda
A Ty jesteś przed ?
MamaZblizną
Fanka BB :)
Jak wspomniałam wyżej, mam za sobą dwie ciążę naturalne ostatnia w 2018. Trzecia ciąża była z in vitro. Z tego wszystkiego mam dwoje dzieci. Chciałabym spróbować jeszcze raz, ale myślałam o inseminacji, ale jak czytam różne wpisy to skuteczność raczej słaba..Ja robiłam prywatnie w klinice , nie ma problemu, żeby zrobili w czasie zarazy robiłam w sierpniu. Jajowody drożne choć kontrast przepływał z oporami, inseminacja niestety nie udana
Mam nadzieje , ze w styczniu sie uda
A Ty jesteś przed ?
Withope
Aktywna w BB
Powtarzalas test? Ja jeszcze nie robilam żadnego, nie mam odwagi może jutro11 dni po jutro powtórzę z porannego z Facele
mikisia124
Zaangażowana w BB
dupa blada u mniePowtarzalas test? Ja jeszcze nie robilam żadnego, nie mam odwagi może jutro
Tak jak u mnie styczeń będzie nasz ...dupa blada u mnie
mikisia124
Zaangażowana w BB
wrzuć fotoWłaśnie test zrobilam, również biel. Chociaż okres 26 więc może się wiele wydarzyć, ale wątpie. Trzymajcie się dziewczyny.
reklama
mikisia124
Zaangażowana w BB
Podziel się: