reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny u mnie trochę się komplikuje 😕 mąż ma objawy covidu i jutro idzie na test 🙄 jeśli będzie pozytyw to jestem uziemiona na 20 dni 😔 więc nie pójdę na betę tylko będę czekała na @..... Mam jednak cień nadzieji że może test wyjdzie negatywny. Trzymajcie kciuki ☹️

reklama
Hej dziewczyny jestem w 23dc inseminacja byla w 14 zastrzyk w 13 DC dziś zrobiłam test

Załączniki

• 4e9cd582-3d30-433f-827b-66201b0df8ef.jpg
    4e9cd582-3d30-433f-827b-66201b0df8ef.jpg
    44,6 KB · Wyświetleń: 70
  • 055527ad-5b92-4afd-8014-aefa2a103d38.jpg
    055527ad-5b92-4afd-8014-aefa2a103d38.jpg
    43 KB · Wyświetleń: 65
Dziewczyny u mnie trochę się komplikuje 😕 mąż ma objawy covidu i jutro idzie na test 🙄 jeśli będzie pozytyw to jestem uziemiona na 20 dni 😔 więc nie pójdę na betę tylko będę czekała na @..... Mam jednak cień nadzieji że może test wyjdzie negatywny. Trzymajcie kciuki ☹
A może to zwykła grypa? co z węchem i smakiem? 3mam kciuki za negatywny test COVID-owy... ✊

Dziewczyny u mnie trochę się komplikuje 😕 mąż ma objawy covidu i jutro idzie na test 🙄 jeśli będzie pozytyw to jestem uziemiona na 20 dni 😔 więc nie pójdę na betę tylko będę czekała na @..... Mam jednak cień nadzieji że może test wyjdzie negatywny. Trzymajcie kciuki ☹

Co za sytuacja..
musicie poczekać na wynik testu COVID. Nic innego nie pozostaje.
A dlaczego będziesz uziemiona na 20 dni? Myślałam, że kwarantanna jest teraz tylko 10 dni?

reklama
Do góry