eij
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A może to zwykła grypa? co z węchem i smakiem? 3mam kciuki za negatywny test COVID-owy...Dziewczyny u mnie trochę się komplikuje mąż ma objawy covidu i jutro idzie na test jeśli będzie pozytyw to jestem uziemiona na 20 dni więc nie pójdę na betę tylko będę czekała na @..... Mam jednak cień nadzieji że może test wyjdzie negatywny. Trzymajcie kciuki ☹
No właśnie nie ma węchu i smakuA może to zwykła grypa? co z węchem i smakiem? 3mam kciuki za negatywny test COVID-owy...
Coś tam się 'wykluwa'Hej dziewczyny jestem w 23dc inseminacja byla w 14 zastrzyk w 13 DC dziś zrobiłam test
Głowa do góry! Nawet gdyby się okazał COVID +, to przecież i tak trzymamy się wersji, ze św. Mikołaj przynosi nam w tym roku ten wymarzony prezent, wiec @ się po prostu nie doczekasz, a i bety nie będziesz musiała robić.No właśnie nie ma węchu i smaku
Dziewczyny u mnie trochę się komplikuje mąż ma objawy covidu i jutro idzie na test jeśli będzie pozytyw to jestem uziemiona na 20 dni więc nie pójdę na betę tylko będę czekała na @..... Mam jednak cień nadzieji że może test wyjdzie negatywny. Trzymajcie kciuki ☹
pojechałam na bhcg będą wyniki popołudniuCoś tam się 'wykluwa'
Wow! Dzisiaj mial być dzien bez zadnych wydarzeń (specjalnie zerkałam w nasz kalendarz), a tu proszę - mamy dwie bety: @mikisia124 & @Karola z nadzieją. 3mamy kciuki, Dziewczyny!pojechałam na bhcg będą wyniki popołudniu
Mnie tak pokusiło wcześniej zrobić test nie spodziewałam się że wyjdzie ciężko to w aparacie uchwycićWow! Dzisiaj mial być dzien bez zadnych wydarzeń (specjalnie zerkałam w nasz kalendarz), a tu proszę - mamy dwie bety: @mikisia124 & @Karola z nadzieją. 3mamy kciuki, Dziewczyny!