kolor nadzieji
Fanka BB :)
Ooo wody gazowanej pije hektolitrami[emoji1787]
To oby szybciutko przeszło woda gazowana też pomaga
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To oby szybciutko przeszło woda gazowana też pomaga
Luteina może uczulaćDziewczyny, czy przy luteinie lub duphastonie miałyście jakieś reakcje alergiczne? Mam jakąś wysypkę na twarzy i zastanawiam się czy to od leków czy od stresu bo w diecie nic specjalnie nie zmieniałam ani nie eksperymentowałam.
Jak tam dziewczynki? Mi dziś jakoś tak gorzej, jakieś wahania nastrojów, złość i ochota na płacz mi się wkradły
U mnie lekkie wachania nastroju, ból sutków, ale dzisiaj pierwszy dzien progesteronu więc wiadomo..
Jeszcze tyle czasu do testowania, uh..
Niby bym bardzo chciała ale z tyłu głowy mam myśli ze nie uda sie. Eh
Ja wczoraj miałam gorzej, dziś już lepiej. ahhh te hormony Męczą mnie lekkie kłucia w jajniku codziennie pod wieczór i uczucie jakby coś mi tam zalegało, takie uczucie ciężkości już 5 dzień.Jak tam dziewczynki? Mi dziś jakoś tak gorzej, jakieś wahania nastrojów, złość i ochota na płacz mi się wkradły
Ja wczoraj miałam gorzej, dziś już lepiej. ahhh te hormony Męczą mnie lekkie kłucia w jajniku codziennie pod wieczór i uczucie jakby coś mi tam zalegało, takie uczucie ciężkości już 5 dzień.
Mi sie zdarzało brać, aczkolwiek nie wiem czy i jak bardzo zawyża wynik. W momencie kiedy zaczęłam go brać miałam już wynik na 35 z małym hakiem, wiec nie pomogę. Jeśli chodzi o inne kwestie to czułam sie bardzo dobrze po nim, żadnych nudności czy innych skutków ubocznych.Hej. Czy któraś z was brała progesterone basins. To jest naturalny progesteron. Zastanawiam się.... Bo nigdzie nie mogę znaleźć info. Zrobiłam wynik progesteronu 6/7dpo. I wyszedł 35,31. Najpierw się ucieszyłam a potem zeszłam na ziemię że chyba ten progesteron zawyża mocno wynik ...?
Ja nudności żadnych ale kręci mi się często w głowie. Momentami jakbym była pijana.Mi sie zdarzało brać, aczkolwiek nie wiem czy i jak bardzo zawyża wynik. W momencie kiedy zaczęłam go brać miałam już wynik na 35 z małym hakiem, wiec nie pomogę. Jeśli chodzi o inne kwestie to czułam sie bardzo dobrze po nim, żadnych nudności czy innych skutków ubocznych.