reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Mam wyniki :)
Przed odżywianiem 4mln/ml i po odżywieniu również 4 :)
Z tym ze było 2ml, a po preparatyce zostało 0.5ml.
Raczej słabe te wyniki, ale startowaliśmy z „prawie” zera. Był dość ładny skok w okolicach maja, bo w całości ejakulatu było około 30mln, morfologia 4% wiec już myśleliśmy ze będzie coraz lepiej :( , niestety znowu spadło.
jak od zera to nie jest źle ja martwię się o pęcherzyki bo tylko 17mm i 15mm w dniu iui ale na naturalnym cyklu

Hej dziewczyny jak tam. @eij już po iui?
Kiedy testujesz?
Ja w piątek wizyta u lekarza czy w ogóle pękły pęcherzyki, jak pękły, czy są cialka żółte, jak wygląda Endo i takie tam. Będę 6-7 dni po owu.
Martwi mnie moja temperatura niby skoczyła mi nagle do 36,77-72 i tak się utrzymuje. Ale to chyba nie jest temperatura do ciąży. A jest tu jakaś ekspertka? Jak to jest.... Od zagnieżdżenia ona wzrasta dopiero? Czy jak mi nie skoczyła do 37 to lipa. No niestety ale gdzie nie czytam wszyscy lekarze mówią że poniżej 37 to nie ma szans na ciążę. Są dość radykalni w swoich wypowiedziach :(
No ja już po inseminacji, musieliśmy przesunąć na poniedziałek bo szybko pęcherzyk urósł w tym miesiącu 😉 testuję 30 listopada 😲 a jeśli chodzi o tą temperaturę to mi lekarz nigdy nic o tym nie wspominał żebym cokolwiek monitorowała ale to przy AID, możliwe że przy in vitro jest inaczej 😉

jak od zera to nie jest źle ja martwię się o pęcherzyki bo tylko 17mm i 15mm w dniu iui ale na naturalnym cyklu
Jeśli nie dostałas nic na pęknięcie to one na spokojnie sobie dojrzeją jeszcze dwa dni a plemniki mogą przeżyć do 5 dni więc ja bym się aż tak bardzo nie stresowała 😉 trzymam kciuki za udaną inseminacje🙂🤞

Cześć Dziewczyny
Zrobiłam dwa testy i ... oba negatywne 🥺 Dopóki nie ma @ jest jeszcze cień szansy, więc powtórzę test jeśli będzie kilkudniowe opóźnienie. Oczywiście dziękuję, za wsparcie. Jeśli się nie udało, to nic. Walczę dalej o nasze marzenie.
Nowy cykl to nowa nadzieja🍀🍀🍀

Dokładnie tak!
O 11 probki wyjechaly z laboratorium. Wyniki beda o ok 13 albo 14. Boje sie!

Będzie dobrze !

reklama
Do góry