reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Witajcie nowe forumowiczki i stałe :)
Mi jakoś dziś się już dobrze zrobiło i główka do góry i działamy dalej ;)
Jutro wizyta u Mojej P.Doktor i podejmujemy decyzję czy robimy kolejne podejście tj. 2 do iui czy najpierw robimy te badania rozszerzone mojego `Chopa` :D Więc jutro się wszystkiego dowiem :D
A od wczoraj odstawiłam Cyclogest ( Progesteron ) i czuję się jakbym miała lada chwilka dostać okres masakra hah szybko pójdzie widzę :D

No i oczywiście za każde kolejne dziewuszki trzymam kciuki <3

Koniecznie poinformuj nas jaka decyzja! 😀😀😀

reklama
Ja dziś mam kolejny dzień doliny na sinusojdzie mojego nastawienie. A powodem jest to że moja dobra koleżanka urodziła dziś maluszka, mojej przyjaciółki córeczka zaczyna raczkować, mojej siostry synek poszedł do żłobka i mam relacje na bieżąco, a do tego za chwilę będzie rodzić drugie 😔 cholera mam depreche dziś jeszcze chwila i będę wyć jak bóbr a zostało mi 10 dni tygodnia do testowania 😭😭😭😭

Witajcie nowe forumowiczki i stałe :)
Mi jakoś dziś się już dobrze zrobiło i główka do góry i działamy dalej ;)
Jutro wizyta u Mojej P.Doktor i podejmujemy decyzję czy robimy kolejne podejście tj. 2 do iui czy najpierw robimy te badania rozszerzone mojego `Chopa` :D Więc jutro się wszystkiego dowiem :D
A od wczoraj odstawiłam Cyclogest ( Progesteron ) i czuję się jakbym miała lada chwilka dostać okres masakra hah szybko pójdzie widzę :D

No i oczywiście za każde kolejne dziewuszki trzymam kciuki <3
No i prawidłowo 👍 trzeba walczyć 😀

Ja dziś mam kolejny dzień doliny na sinusojdzie mojego nastawienie. A powodem jest to że moja dobra koleżanka urodziła dziś maluszka, mojej przyjaciółki córeczka zaczyna raczkować, mojej siostry synek poszedł do żłobka i mam relacje na bieżąco, a do tego za chwilę będzie rodzić drugie 😔 cholera mam depreche dziś jeszcze chwila i będę wyć jak bóbr a zostało mi 10 dni tygodnia do testowania 😭😭😭😭
Ehhhh... Znam to doskonale ☹️ ale to minie i wszystko będzie dobrze 😉🙂

Dziewczyny! Głowy do góry, piersi do przodu!

Najważniejsze- nie poddawać się!

Też doskonale znam tą bezsilność, niechęć do życia " bo przecież nie udaje nam się".
Każda z nas przechodzi przez to samo. Trzeba wierzyć kobitki !🤪🤪🤪

Witaj wśród nas :-) oczywiście dołączam do gangu trzymających kciuki za iui.
Co do klucia macicy to zgadzam się z przedmowczynia ;-) mnie też to doskwiera...moze nie co cykl ale zdarza się. Niedaleko szukać... :-D teraz tez. Od tygodnia bolą mnie cyce do tego stopnia ze chodze bez biustonosza... zapisałam się na usg piersi żeby sprawdzić czy to nie jakieś poważne sprawy.
mnie też strasznie bolały piersi i po konsultacji z lekarzem stwierdził że to przez luteinę którą brałam po inseminacji. A przed iui robiłam USG piersi i wszystko było ok.

reklama
Cieszymy sie ich szczesciem i jednoczrsnie zjada nas zazdrosc od srodka. Naturalne odczucia. Mi rowniez znane. Ahh ten poker face
Ale silne babki jestesmy i wszystko przezwyciezymy 💪💪💪

Do góry