eij
Fanka BB :)
Ślicznie kiedy inseminacja?Hejka melduje dwa piękne jajka na lewym jajniku po 18 mm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ślicznie kiedy inseminacja?Hejka melduje dwa piękne jajka na lewym jajniku po 18 mm
Hejka melduje dwa piękne jajka na lewym jajniku po 18 mm [emoji123][emoji123]
Co do braku odczuć ciążowych to faktycznie jest normalne łącznie z dziwnymi snami. Po 2 becie miałam sen ze poroniłam ;/;/... te sny to dopiero początek niestety.Super[emoji16]
Co do braku odczuć ciążowych to faktycznie jest normalne łącznie z dziwnymi snami. Po 2 becie miałam sen ze poroniłam ;/;/... te sny to dopiero początek niestety.
Stres wychodzi niestety. Mi dopiero teraz odpuściło. Do 12 tygodnia nikomu nie mówiliśmy o ciazy bo bałam się wad genetycznych. Do 22 milam panikę ze poronię (wody odejdą, skurcze). I cały ten czas dziwny smutek i obawy. Mysle ze nasze ciąże po niepłodności okropnie obciążają psychikę. Stres, strach- wizyta. Mąż bardzo mnie wspierał i dlatego nie oszalałam. Często wyobrażałam sobie ze przytulam małego bobasa z czarna czupryna i to trochę pomagało. ;DJa też wczoraj miałam sen że poroniłam aż się obudziłam i odrazu sobie powiedziałam że to tylko sen. A później mi się śniło że moja teściowa się opiekowała moim dzieckiem to była dziewczynka i była taka strasznie otyła. A po transferze mi się śniło że zadzwonili do mnie z kliniki że jest 9dpt i że oni sami zrobili badanie z krwi bez mojej krwi i że beta wyszła 0 i że się nie udało. Dziwne te sny[emoji849]
To jest właśnie tajemnica podświadomości wszystko jest w porządku ale człowiek gdzieś bardzo głęboko z tyłu głowy ma tą myśl że w końcu coś się musi spieprz....yc bo przecież nie może być cały czas tak dobrze. Nawet chwili spokoju podczas snu ale wierzę że jak dzidzki się urodzą to te wszystkie złe sny odejdąJa też wczoraj miałam sen że poroniłam aż się obudziłam i odrazu sobie powiedziałam że to tylko sen. A później mi się śniło że moja teściowa się opiekowała moim dzieckiem to była dziewczynka i była taka strasznie otyła. A po transferze mi się śniło że zadzwonili do mnie z kliniki że jest 9dpt i że oni sami zrobili badanie z krwi bez mojej krwi i że beta wyszła 0 i że się nie udało. Dziwne te sny[emoji849]
@Evelyn1919 a liczyłas sobie mniej więcej termin porodu czy czekasz aż lekarz ustali?[emoji6]
Dziewczyny czy ktoras z was brała Pregnyl w brzuch? Mam dziś wziąć i lekarz kazał podskórnie. Nawet mam zlecenie dla pielegiarki
No ja wcześniej też! A ten w klinice kazał podskórnie. Niby można tak i tak. Dziwne..... No nic. Zobaczymy. Nawet mi powiedział że jak nie mam problemu mogę sama sobie zrobić. Ale ja mam znajomą pielęgniarkę.Ja zawsze domiesniowo